В момента е изгоден за твоето помещение Panasonic E-12MKE-3
В момента е изгоден за твоето помещение Panasonic E-12MKE-3
И от мен един + за Panasonic E-12MKE-3.
Докъде ни докараха родните маркетолози - да препоръчваме панасоници...
Толкова ли са зле?Първоначално публикувано от Kasap
Не виждам нещо по-добро за 1550лв с монтаж в момента.
много са зле и ще стават още по зле панасониците, пардон, промитите мозъци на българите...Първоначално публикувано от kocikoc
А какво ще кажете за едно Мицубиши GE35VA за 1580 лв.? Имам такъв и съм много доволен, но не съм сигурен дали ще се справи в помещението (25 кв.м.), описано в по-предния пост.Първоначално публикувано от vlado1976
Ако може да се намери на тази цена е супер, но вносителите качиха цените с много и цената вече е друга.
Значи го препоръчваш за това помещение вместо панасоника?Първоначално публикувано от Mega
ехеееее климаком дават 1 849.00 лв за 35-чката ?!?!? наистина са вдигнали доста цените.
Ами тя цената направо отива към високия клас, множко ми се вижда.
ето така ще почнат вече да се профават LT-tata на фуджицу че и нордик сериите - като останат най евтините на пазара.
както казаха по горе - успешен български маркетинг.
напомня скока при дайкин миналата година - почва сезона и вдигането цените се стартира.
Току що дойде мейл от Климаком за старт на новата промоция на GE серията. Цените не са както зимните, но са доста по-прилични. Промоцията стартира от днес.
И какви са цените?Първоначално публикувано от Mega
Ще кажете ли конкретно за моя случай Мицубиши GE35VA (1580 лв) или Panasonic E-12MKE-3 (1580 лв)?