Страница 18 от 221 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Добре де колега как да слага 35-ца в 17 кв?
    Ето характеристиките на 25-та

Отоплителна мощност [kW] 1.5 - 3.2 - 5.5
    Консумирана мощност при отопл. [kW]0.610

Кое точно недостига за 17 кв? Пак казвам аз с 35-ца топля 35 квадрата в къща!

35-ца за 1800 няма как да вземе ФД.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... То и 25-ца FD не може да вземе. Цената на ClimaCom e 1899 без монтажа! И това съм написал по-горе.

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от eriopasa
    Здравейте,бихте ли ми препоръчали климатик за детска стая 13кв. + 3 кв коридор.
    Сумата за климатика да бъде около 1800лв.
    Става въпрос за къща с ПВЦ дограма , но без изолация.
    Ще го ползвам предимно за отопление.
    Поздрави.
    че се е позагубило назад - ми инверторче за 1000-ка 12-ка и 800 лева за изолация
    още един с решен проблем.
    къде сте го метнали на най-високия клас машини като може някой хитак или фуджицу с 3киловата номинал да бодне.

5. Тук е от
    Jan 2012

пс. аз не бих сложил нито едната от двете машини прекалено много пари за читави машини, за неизолирано място нещо по евтино - така и така ще се бачка на макс.

[/quote]

Немога да разбера мисълта ти.Аз ще слагам изолация ,но кога ........незнам.
    Това не е причина да сложа Мидея(не толкова лош климатик-имам24),защото сега съм без изолация.След ...х...време какво да правя по евтиния климатик както се изказа Ти самия.
    А ,и не ме четеш май ,защото написах че имам и фтхс35 и той не работи само на мах.
    Настроени 23-24 и смятам че работи нормално,за мойте разбирания де
    Като гледам май по правилното е да сложа изолация ,и да дойде специалист за да си каже мнението.Сега си мисля ,че всички имате право.

6. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

не съм препоръчвал мидея не съм имал въпреки че вярвам че може и да има добри за парите си модели.
    вярно е че хубавото може и много и малко. всеки си знае с какво разполага и какво може да си позволи за ситуацията... ако има парички не е проблем но иначе защо да не погледнем златната среда ?

примерно към 1200 : http://www.climashop.bg/outlet/catpr...l#.TxrsboGo33Q
    и ако все пак излезе че трябва да е 9-ка 1600 : http://www.climamarket.bg/?p=6028

7. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ами това ще е най-добрият вариант. Слагаш изолация и после мислиш каква да бъде машината.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012

За този Панасоник, и още един съфорумец ми го предложи ще го погледна по обстойно ,а именно да поразпитам евентуални ползватели.
    С женами коментираме,че наистина май по правиният вариант е по ред , а не по желание
    Благодаря на всички, които взеха мнение по питането ми,тук наистина има хора които могат да ти помогнат с избора на климатик.
    Дано след няколко месеца да Ви попитам каквво бихте ми препоръчали за около 2500 за детска стая.
    Поздрави.

10. Тук е от
    Nov 2011

Аз климатик не съм посочвал. Изолацията е задължителна при всякакъв вид отопление. Просто казвам, че ФД25 ще се справи с лекота за тази квадратура с или без изолация, дори ще си он-оффва. Какви сметки ще плаща е друг въпрос. За себеси съм намерил отговор какво да монтирам и как да го ползвам.

11. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    И понеже не си написал, че трябва да е нов... си ми звучи, като машина за японския пазар - 2ра ръка.
    1600лв за 2ра ръка за 11,22 кв.м.(стая с изолация и дограма)сигурно се шегуваш

п.п. Аз едно FUJITSU ASYB12LDC ще си купя за тези пари бре, ти за 2ра ръка ми говориш

Климатик Fujitsu ASYG 12LECA - някакви отзиви за този модел?

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Dimitar01
    1600лв за 2ра ръка за 11,22 кв.м.(стая с изолация и дограма)сигурно се шегуваш
    1. Така си формулирал въпроса.
    2. Нямах идея, че тези пари желаш да ги похатчиш до стотинка.
    3. Купи си 12 ЛДЦ или дори ЛЕйКА. Само да знаеш, че бебетата нещо не ги харесват тези модели.
    4. Хайде със здраве.

13. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    1. Така си формулирал въпроса.
    2. Нямах идея, че тези пари желаш да ги похатчиш до стотинка.
    3. Купи си 12 ЛДЦ или дори ЛЕйКА. Само да знаеш, че бебетата нещо не ги харесват тези модели.
    4. Хайде със здраве.
    Не ме разбирай погрешно
    Гледах и този Климатик MITSUBISHI ELECTRIC, Модел MSZ/MUZ-FD25 VA- Инвертор Plasma Duo

Цена: 1899.00 лв.

Тошибата с пъти по-добър ли е от този?

RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
    RAS-10PKVP-E - Super Daiseikai 5 -има ли голяма разлика между двата

И да спомена май малко се изхвърлям,защото един приятел отгледа едно бебе с климатик САМСУНГ на промоция за 300-350лв

Климатик Fujitsu ASYG 12LECA - някакви отзиви за този модел?-нищо не казвате

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Fujitsu ASYG 12LECA е новичка като модел машина и все още няма пълни отзиви за нея как се държи при отрицателни температури. А колкото до тошибите, определено мисля, че са по добри от мицуто. Разбира се, това е мое мнение и не искам да звучи като пристрастие - мнението ми е на техник.

16. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Fujitsu ASYG 12LECA е новичка като модел машина и все още няма пълни отзиви за нея как се държи при отрицателни температури. А колкото до тошибите, определено мисля, че са по добри от мицуто. Разбира се, това е мое мнение и не искам да звучи като пристрастие - мнението ми е на техник.
    RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
    RAS-10PKVP-E - Super Daiseikai 5 -има ли голяма разлика между двата или който и да купя няма да сбъркам ако се стигне до купуване на 1 от 2та

А някой по евтин ти би ли препоръчал да харчи малко и да топли при -15 +24 ? - Fujitsu някое няма ли добро освен плазмата?

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Която и Тошиба да вземеш, няма да сбъркаш. Но с Daiseikai 5, по-няма да сбъркаш.

18. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

nocria на фуджицу е добра машина и определено ще те стопли. топ модела на фудицу е и може би няма на европейският пазар аналог по мощност.
    от двете тошиби 5-цата е топ модела , цифрите може да те пообъркат във началото но 6-цата е наследник на 3-ката докато на 5-цата още не е излязъл наследник и за сега си е топ модела на тошиба. ако търсиш максимална ефективност това е твоя климатик.
    може би тази пролет ще има нов модел бях гледал някакъв пдф. като го даваха че ще обединят класа 5 и 6 - беше даден като 6.5

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 221 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе