Благодаря ви. Но нещо новичко за тези пари нямали да може да се намери, дори да са 800лв. Не върви някак си да изненадвам с 2ра ръка климатик, пък и съм от кърджали каде да го търся тука тоя климатик...
Благодаря ви. Но нещо новичко за тези пари нямали да може да се намери, дори да са 800лв. Не върви някак си да изненадвам с 2ра ръка климатик, пък и съм от кърджали каде да го търся тука тоя климатик...
За тия пари мидея инвертор MSR-09ARDN1-R24 модел с погряване на тавата и компресора на външното тяло.
Този пък няма от къде да го закупя в кърджали а, какво ще кажите за марката Gree да ли са добри ..
Гри ако се намира инвертор да но той беше по скъп от Мидеята.
Gree GWH09KF 820лв. с монтаж или нещо друго за тази цена.
Ти си го намерил на голяма промоция. Принципно би трябвало да се справи, но напиши повече подробности за стаята и какви То ще се поддържат там.Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Стаята е около 16 17 м2 има и дограма със сигурност ще топли бабето повече от колкото един маслен радиатор.
достатъчно е да подържа 23 градуса ... Незнам мисля, че този климатик е най добрия избор в този ценови диапазон...
В тази стая би трябвало да се справи. А за тези пари май си е супер оферта от GREE
аз за възрастен човек бих взел конвенционалка - по-здрава, по-елементарна машина, топлеща с топла струя.
http://www.**********************/klim...12usb-127.html - тяло 35 кила
http://www.**********************/klim...5vb-1044.html# - тяло 35 кила
http://www.climashop.bg/climatic/cat...l#.TyaFJoFlTcs - тяло 38 кила.
Това GREE няма да е по-безшумно от 12usb например - нито външното, нито вътрешното тяло 12usb "мърка"
То само хитачито влиза в бющджета на човека...но пък конвенционален климатик да си купиш 2012г....
Не вярвам GREE да е шумен. Все пак компресора и упавлението е на DAIKIN. Вярно, че не е същото, но все пак е инвертор. Комфорта ще е по-голям
Аз имах бюджет в началото на тая зима около 1000 лева с вкл. монтаж, взех 12UB и си бачка екстра. Питах за ГРИИ една фирма и техният отговор по тел беше "не бих ви препоръчал ГРИИ за отопление защото са малко по-шумнички и се е случвало съседи да се оплакват от климатици на наши клиенти, аз на ваше място бих взел General 12UB". Иначе за стар човек според мен е по-добре он оф машина за да духа топло, инверторът духа малко по-хладка струя, не мисля че възрастен човек ще оцени качествата на инвертора.Първоначално публикувано от MadHead
Ами ако искаш да ти духа топло, има и Мидеи HRDN, които са с много високи минимуми. Мисля, че там няма да се чувства изобщо хладна струя. Пак горе-долу до 1000 с монтажа. За GREE съм чувал, че са шумни конвенционалните им модели
valen1 и VelevKlima ги разбират Мидеите. Ако могат да насочат човека ще е екстра.Първоначално публикувано от MadHead
justifu,брей,вярно ли тая 9ка АТ е до 5кв ?Първоначално публикувано от justify
Ако не ги изкупят от техно**мазалото може напролет да взема 1*LG-s 9 АТ за спалнята на моята приятлека и 1*12АТ за хол.За много топъл апартамент- в хола(25-26 квадрата) с конвекторен радиатор от 2 кв при -3 градуса от 16-18 градуса(такава си е температурата) без отопление за 40 минути прави 20-21 градуса. Разликата между 9-ка и 12-ка е само софтуерна-не са пестили материал ...