Ново попълнение. На първо четене скрола е абсолютно безшумен :
https://panasonic.jp/aircon/p-db/CS-X257AS_spec.html
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Честито и да си го ползвате със здраве! Доста добри параметри има машината, европеец с такива, не можеш да намериш.
Здравейте!!
Имам въпрос относно един Panasonic cs-ex280c,а именно:мога ли да му изключа автоматичното самопочистване на филтрите,щото е мноооого дразнещо по няколко пъти на ден по 30 минути ?
Предварително благодаря,ако някой може да ми даде подсказка как да го направя!!!
Как няколко пъти на ден, че и по 30мин.? Това сериозно ли?
При Национал X405A2 е на 24ч. работа за 9 мин.
Варианти: (избирай си)
1. Като започне почистването натискаш 2 пъти бутона Он/Офф.
2. Вдигаш капака на климатика и работиш с вдигнат капак. Обаче не работи плазмата така. Не знам дали имаш и ползваш.
3. С подръчни средства блокираш в натиснато положение левият микропревключвател. Така няма инфо за вътрешна, външна темп. и влажност обаче.
Този пост е редактиран от zxc0; 21-11-18 в 21:54.
Сериозно!!!...3 пъти по 22 минути....дори и в 4.30 часа през ноща (понеже е в спалня)....идва ми да стана и !!! иначе натискам бутона "топло" и веднага спира прахосмукачката и почва да топли.Мисълта ми беше,че на дистанционното има бутон"меню" ииии дали там няма някоя опция за спиране,щото всичко е къщички,буренца и кукички(Японски ченгелчета) и нищо не разбирам
Здравейте,
Казусът е следния: Може ли машина, захранена с автотрансформатор, да бъде заземена при наличието на трипроводна инсталация, ако към нея има свързана дефектнотокова защита? Притеснява ме възможността някакви филтри в импулсното захранване да причинят утечка към земя, по-голяма от 20 mA. Имал ли е някой такова оплакване?
Благодаря.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Петко, ако всичко по инсталацията е както трябва и монтажа е направен както трябва, притеснения не трябва да имаш.