Егати виртуалните фирми нямат налични бройки та това не е някъв рядко продаван модел климатик. Ако беше при нас го получаваш веднага и монтаж утре.
Еми каза че е запълнен графика до понеделник, ама може и да стане по скоро, нали в кеш ше плащам
Еми уж хубава фирмата и офиса хубав беше, всичко изложено видях, а и щом е пълен графика, доста клиенти имат тея вимакс варна. Надявам се да не остана разочарован.
Този пост е редактиран от PValkov; 11-07-13 в 16:02.
Ами логично да кажат че е запълнен графика за да не се откажете защото го нямат наличен.
Благодаря, Меgа! Погледнах какво предлагат двата варианта. SF серията на ME се надявам да ми свърши добра работа, съобразно бюджета ми от около 5 хил. лв.
PVALKOV избора ти е добър в рамките на бюджета и може би най-добрия.Като гледам новите модели на хитачи имат седмичен таймер и инфо бутон за консумация на електричество и температура.
Остава само да НЕ НИ ЗАБРАВИШ ЗИМАТА и да пишеш впечатления от този климатик, защото си първият във форума с такъв климатик ...
Привет и от мен![]()
Търся си климатик за помещение ~8х~5х2,50м с външна изолация 8см каменна вата и качествена дървена дограма със стъклопакет в гр.Русе. Помещението е правоъгълник на който 3те стени са външни а 4тата вътрешна наполовина към стълбище наполовина към коридор и кухня. Дългата външна стена е северна а късите са изток-запад. На всяка външна стена има прозореци - троен на западната двоен+балконска врата на източната и двоен на северната. Климатика ще се използва основно за охлаждане и отопление през преходните месеци когато няма парно. Мястото на климатика е фиксирано и се намира на северната стена в северозападния ъгъл. Насочил съм се към 12ка но очаквам и Вашите мнения. Бюджета е кът и трябва да се побера в 1000-1200лв с монтажа. Има в момента промоции на две инверторни LGта с 5години гаранция и безплатен монтаж (LG E12EK.NSB/E12EK.UA3 LG P12RK NSB/UA3) което ме блазни (поне ще знам че 5 години ще имам климатик...). Има и други които са с гаранция 5г на компресора което също е вариант. Похвалиха ми и OSAKA 12PSBP ако не бъркам. Прекалено съм бос по темата за да имам някакви други критерии в момента освен цена енергиен клас и гаранция. Моля за помощ и съвети защото климатика трябва да се взема тази седмица.
P.S. Има вариант и да се оставят вратите отворени към спалните където има OSAKA CH12CN и двата да си помагат за охлаждане на целия апартамент около 120кв
8Х5Х2,5=100 КУБ.М. климатик за 1200 лв. в русе.....................и аз го искааааааам.който купува за преходни сезони,го ползва и зимата..........
за зимата си имам парно и досега не сам ползвал нямам намерение и да започвамвъпросната осака беше в тази стая но при ремонта я преместихме в спалнята, а на наейно място търся инвертор. Иначе и осаката вършеше работа за охлаждане и отопление като дори сме оставяли целия апартамент отворен за охлаждане. Да, има разлика колко градуса е в хола и колко в спалните, но важното е че бяхме на по-хладно отколкото навън
![]()
PANASONIC CU-YE12MKX/CS-YE12MK а за това какво ще кажете?