Докато чакаме спецовете да се включат, ето ви едно аматьорско мнение. Първо искам да кажа, че Mega здраво ни пусна по пързалката с написаното за силния вент. Предполагам е допуснал неволна грешка, но така и не се включи да обясни, какво е имал предвид. Аз обаче съм му изключително благодарен, защото заради него разчоплихме темата. Жив и здрав да си. Преди 3 год. си сложих климатик, попрочетох за принципа му на работа и останах с впечатлението, че когато едното тяло е студено, другото е топло. Прочетох и за оплаквания от чести дефрости. И си викам, за да нямам проблеми с дефростите, трябва да си държа външното по-топло. Как, ами като държа вътрешното по-студено. Речено-сторено. Пуснах вентилатора на MED, а градусите на 20, не обичам много топло. Обаче като падна под 0 г вън, на 2 часа ФЪССС. Това фъс вечер ме събужда. Викам си нещо не е наред. Климатика е мощен, над нулата работи вкл-изкл. Под нулата работи на минимал, евентуално е работил на номинал няколко дни оная зима когато падна до -15-20г. Сега разбирам, че по-силния вент охлажда повече външното. Вече съм на LOW, и с нетърпение чакам студовете да видя дали ще има разлика. Консумацията на ток не ме бърка

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 50Одобрявам
50Одобрявам

Първоначално публикувано от zhelko
 Първоначално публикувано от zhelko 

алгоритъма за дефрост е безмозъчен просто .. те гордо го наричат fuzzy logic ( аз си го превеждам "сбъркана логика" )
 алгоритъма за дефрост е безмозъчен просто .. те гордо го наричат fuzzy logic ( аз си го превеждам "сбъркана логика" )