Докато чакаме спецовете да се включат, ето ви едно аматьорско мнение. Първо искам да кажа, че Mega здраво ни пусна по пързалката с написаното за силния вент. Предполагам е допуснал неволна грешка, но така и не се включи да обясни, какво е имал предвид. Аз обаче съм му изключително благодарен, защото заради него разчоплихме темата. Жив и здрав да си. Преди 3 год. си сложих климатик, попрочетох за принципа му на работа и останах с впечатлението, че когато едното тяло е студено, другото е топло. Прочетох и за оплаквания от чести дефрости. И си викам, за да нямам проблеми с дефростите, трябва да си държа външното по-топло. Как, ами като държа вътрешното по-студено. Речено-сторено. Пуснах вентилатора на MED, а градусите на 20, не обичам много топло. Обаче като падна под 0 г вън, на 2 часа ФЪССС. Това фъс вечер ме събужда. Викам си нещо не е наред. Климатика е мощен, над нулата работи вкл-изкл. Под нулата работи на минимал, евентуално е работил на номинал няколко дни оная зима когато падна до -15-20г. Сега разбирам, че по-силния вент охлажда повече външното. Вече съм на LOW, и с нетърпение чакам студовете да видя дали ще има разлика. Консумацията на ток не ме бърка