За хевитата ми казаха че били по добри от ME
NA
NA
За хевитата ми казаха че били по добри от ME
В около 13квадрата чак 12ка/35ца ще дойде много. И зубадана ще ти дойде мощен за тези квадрати. Става и Тошиба 5 10ка, също имаше и едно LG с нисък минимум.
ПС. Оооо Едич, марабаа....
А би ли се обосновал за причините да не предпочитам тези които са ми препоръчали
Причината е, че в 13 квадрата е излишно да слагаш 12ка и зубадана. Идват много мощни за това помещение. Успех.
Е зубата ще е 9/25 все пак мненията от форума ще са ми много полезни за избора аз питам защото по писани характеристики. Зубата изглежда много добър ако са верни разбира се
Мерси,но се оказва доста трудно. :-D
А колко градуса искаш вътре при минус 15 например?Държиш ли да е тих?КЕЕ можеш ли,и искаш ли да ползваш? ?!?
Привет....Добра машина е МЕ-то, но е за по-големи помещения, нищо че се води 25-ица.Трябва ти машина с нисък минимум, добър дефрост и ниски дб на вътрешното.Не е лошо да погледнеш и 09LUCA, също добра машина за спалня.
Ами примерно 23-24 а кее ще трябва да прочета първо какво е :-)
А ще се отваря и към коридора а и луката ми я предлагаха съжалявам че съм толкова бос, но просто немога да събера толкова инфо за кратко време в главата си и да го осмисля и разбера
А да при дефрост. МЕ били шумни.
Кредит Енергийна Ефективност.Има тема във форума.Спестява ти около 15 процента, което на 2 бона не е малко.Разгледай МХИ и Тошиба (моделите около 2000лв, който и да е - няма да сбъркаш много - тихо и икономично .За тези квадрати - спокойно девятка (25-ца).
От четвъртък и прокредит приключиха с КЕЕ,така че този вариант вече не е възможен.
Не мога да разбера как колеги ви предлагат за помещението 12-ци такъв клас.Например една от машините(Самсунга) имам монтирани в 25 кв.м. и ги топлеха даже и в ужасната зима 2012г.Моето скромно мнение е,че и Зубадана и ЛТ-то са прекалено мощни за 12.25кв(3.5х3.5).
Този пост е редактиран от vlado1976; 22-09-14 в 01:32.