vladimirov, ако има Нокрия я вземи, че с този последен етаж от къща на север...ако е и в северна България
NA
NA
vladimirov, ако има Нокрия я вземи, че с този последен етаж от къща на север...ако е и в северна България
И какво има на пазара, което да е подходящо за мен?
- - - - - - - - - -
В Горна Оряховица и на улица в края на града, която добре се обдухва от съседната гора. Но при по-големи студове си запалваме и локалното парно да помага и да не замръзне водата в инсталацията. Няма да разчитаме само на климатици.
" Но при по-големи студове си запалваме и локалното парно да помага и да не замръзне водата в инсталацията. Няма да разчитаме само на климатици."
Аааа..., от тук трябваше да почнеш!
А продължението какво да е ?
Здравейте всички,
от няколко дни чета из форумите доста за климатиците, предстои да сложа 3 климатика в апартамента на майка ми и въпроса ми е някой ползва ли PANASONIC CS/CU-YE12QKE ,какво ви е мнението , плюсове и минуси.
ще съм много благодарен ако споделяте мнения от реално ползване, че меренето на кой климатик му е по-голям CORA ми писна хахахха
Машина, произведена в Малайзия, достатъчно прилична за парите си. В момента за 999 с монтаж не знам какво друго има... Имам монтирани такива и не са лоши. На практика същите като UE серията.
Дали ще ти вършат работа зависи какво желаеш от тях, определно в студа няма да се държат като климатици по 1359 с монтаж (RE12QKE например)...
Защо не помислиш за комбинация от 2 YE12 с 1 RE12 или нещо от сорта? Малко по-висок бюджет, доста по-добър климатик.
Е, зависи и от площта и от населеното място, но щом е изолиран и топъл това си е плюс. Пък и тези машини поне според мен са по-добър избор от Тойотоми.
Надявам се, че от "специалистите " вече съм страшно объркан какво точно да взема.Голямо мерене на марки, при положение че повечето от коментиращите не са ги ползвали,как си вадят изводите, не знам !
Всяка марка си има боклуци. Глупаво е да се робува на някакъв изографисан от китайци надпис. Топлещите машини имат големи външни топлообменници. На икономичните и тихите им са големи и вътрешните. Гледай тези неща, заобикаляйки безплатните монтажи, освен ако ти доставя удоволствие сам да довършваш след тях някои неща. Избирай мъдро, без да бързаш.
Успех!