NA
NA
Първия влиза в бюджета че и остава втория малко е на ръба.
Марка: FUJITSU-GENERAL
Модел: ASHG-09LTC
Тип: Инвертор
За помещение: 15 - 20 м.2
Цена без монтаж: 1799лв.
Марка: TOSHIBA
Модел: RAS-B10N3AVP-E Super Daiseikai 6.5
Тип: Инвертор
За помещение: 15 - 20 м.2
Цена без монтаж: 2230лв.
sorlag, Оглед на място и мислене. Като цяло има избор от ТОП машини на пазара. Аз лично предлагам Daiseikai серията. Но е въпрос на оглед дали 13-ка ще стигне, или да се търси по-мощна машина. Нокрията не е шумна, просто е мощна. Това е като при колите, ако има нужда от мощност се чува, няма как. Ако машината е оразмерена правнилно е тиха и вярна.
Този пост е редактиран от Mega; 05-12-14 в 20:23.
Тя ако става ще е супер. Разглеждал съм вашия асортимент и леко се притеснявам, че тя ако не става, по-мощна ще започне да не ми е по джоба. Така или иначе става ясно, че без оглед ще е трудно да се прецени. През това време аз ще чета форума задълбочено, за да изградя теоритична основа, за по-информиран избор и когато дойде момента да избирам ще Ви викна за оглеждане и мислене.
комплексни са нещата .. в ценовия диапазон на осмицата може да се вземе доста по мощна машина на 200 волта но с по малко екстри примерно F40C2 .. зависи какво очакваш от климатика и за какво помещение го гласиш
За 2300 Нокрията е супер оферта.Няма по мощен и икономичен нов климатик за тези пари.Ако се търси макс.тишина аз бих огледал в действие новите триъгълни Самсунги.Но за да се топли голямо помещение от 30 кв и нагоре машината трябва да духа,т.е. ще има шум няма как.Може би наистина при триъгълните шума ще е по малък заради по голямата турбина.
човека ще топли 15 квадрата каква нокрия .. да взима 2 тошиби 10ки и това е