Вижте резултатите от анкетата: Коя марка и модел предпочитате?

Гласували
24. Не можете да гласувате в тази анкета
  • NA

0 0%
  • NA

0 0%
Отговори на анкетата
Страница 166 от 178 ПърваПърва ... 116156164165166167168176 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,476 до 2,490 от общо 2666
Like Tree1317Одобрявам

Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Ако помещението е зъболекарски кабинет, то: Инверторен климатик Toshiba Daiseikai RAS-10SKVR-E / RAS-10SAVR-E

Има плазма филтър произвеждащ озон, който ще е доста полезен за осигуряване на здравословна среда в този кабинет .

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Velin Dilov,

Погледни Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35ZJ-S или SRK/SRC 35ZМ-S.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от emicha1 Виж публикацията
    .....Малко развитие около моята дилема, с реални оферти.
    -Mitsubishi Heavy-SRK/SRC 56 HE-S /цена с вкл.монтаж - 1700 лв./
    -Mitsubishi Heavy-SRK/SRC 63 HE-S /цена с вкл.монтаж - 2050 лв./
    /мисля, че са прилични предложения/.
    И трети вариант, току що ми отправиха оферта за 1700лв.+200лв.монтаж, за 24-ка на Тошиба, но не разбрах точния модел /дали има друг освен RAS-24 GKHP-ES3/........

Така... , сагата приключи с избора и монтажа на това:

-Mitsubishi Heavy-SRK/SRC 63 HE-S /цена с вкл.монтаж - 2050 лв./

Първоначалното впечатление е доста добро и дано в бъдеще се запази такова.
    Не знам, при големите минусови температури как разскрежава външното тяло и дали има склонност към заледяване на дъното и запушване на отворите за отичане, затова профилактично му сложих и нагревател на дънната тава.
    За сега е това, а ако имате някакви препоръки за експлоатацията на този модел, ще се радвам да ги споделите.

5. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте,
    какво ви е мнението за този климатик: LG D09AK.NSB/S09AK.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria ? Ще се използва главно за отопление. Живея в къща и съм от Свищов, а стаята която ще се отоплява е южна 12,04 кв. м. , има вътрешна изолация и два прозореца с алуминиева дограма.
    chippen одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Според мене за стая 12 кв с изолация ,при непрекъснато отопление и трябва максимум 1 кв ,даже са и много.Това при положение че не искаш да отваряш към коридор и други стаи.Следователно всеки климатик ще те стопли ,но по важното в случая е да търсиш реално тих климатик понеже стаята вероятно е спалня.И то не само да му е тиха турбината ,повечето имат тих режим от 20-22 дб при който почити не се чува вятъра .Но примерно единия ми климатик ако е на тих режим ,и направи дефрост ,първо в края на дефроста вътре се чува леко изпъшкване и теч на вода и второ след дефрост отначало развърта за 1-2 мин на по силна степен турбината и после минава пак на тих режим .Така че ако имаш лек сън ,дай повече пари но търси тиха машина за спалня.

7. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Мидеята ми има функция исушаванеDRY .С тази функция ще мога ли да го ползвам като влагоабсорбатор.Като го пусна на тази функция духа хладно.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

То и Тошибата ти има, но може да я ползваш евентуално преходните сезони когато още не е за пускане на режима за студено.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    варна

Здравейте-търся климатик за позната. Бихте ли ми предложили няколко модела . хол 30кв. изток ,пвц дограма, Варна .за отопление зима-23гр .лято охл.26гр . Развалил и се dsikin50. .Около 2500 с монтаж.Може би ще и трябва минимум 7кв номинал.

11. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Аз препоръчвам AR18HSFNCWKNEU ще заспи в това помещение, много е тих и има достатъчно запас.

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от fotofen Виж публикацията
    Здравейте,
    какво ви е мнението за този климатик: LG D09AK.NSB/S09AK.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria ? Ще се използва главно за отопление. Живея в къща и съм от Свищов, а стаята която ще се отоплява е южна 12,04 кв. м. , има вътрешна изолация и два прозореца с алуминиева дограма.
    https://forum.setcombg.com/климатици...и-lg-22.html#

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от пац Виж публикацията
    Здравейте-търся климатик за позната. Бихте ли ми предложили няколко модела . хол 30кв. изток ,пвц дограма, Варна .за отопление зима-23гр .лято охл.26гр . Развалил и се dsikin50. .Около 2500 с монтаж.Може би ще и трябва минимум 7кв номинал.
    http://bulclima.com/bg/product/stenen-tip-invertor-ashg18lfcaaohg18lfc?category=klimatici

13. Тук е от
    Jan 2012

Бихте ли ми препоръчали определен модел до 1300лв с включен монтаж?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от fotofen Виж публикацията
    Здравейте,
    Климатика ще те топли без проблем, но има някои неща които трябва да знаеш, виж тази тема https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...s09ak-ul2.html

16. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от пац Виж публикацията

Ако намериш някъде залежала Nocria 14 е най добре ,иначе и Самсунга става а и ще е по тих вероятно.

17. Тук е от
    Dec 2014

Ще помоля за съвет - за 12 кв.м. стая ( лекарски кабинет ) кой модел климатик да избера.
    Ще се ползва само и единствено за отопление по 3-4 часа на ден.
    По различните Техно...... магазини , различно ми казват, един да е инвертор, друг да е конвеционален.
    Приемам съвети и за конкретен магазин от където да го купя - за София.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

За 3-4ч на ден духалка няма ли да е по добре, а и по евтино...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на Климатик
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2843
    Последно: 01-01-16, 21:54
  2. Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2806
    Последно: 03-01-14, 09:52
  3. Помогнете в избора
    От Alex D във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 06-10-11, 23:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе