Ако помещението е зъболекарски кабинет, то: Инверторен климатик Toshiba Daiseikai RAS-10SKVR-E / RAS-10SAVR-E
Има плазма филтър произвеждащ озон, който ще е доста полезен за осигуряване на здравословна среда в този кабинет .
NA
NA
Ако помещението е зъболекарски кабинет, то: Инверторен климатик Toshiba Daiseikai RAS-10SKVR-E / RAS-10SAVR-E
Има плазма филтър произвеждащ озон, който ще е доста полезен за осигуряване на здравословна среда в този кабинет .
Velin Dilov,
Погледни Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35ZJ-S или SRK/SRC 35ZМ-S.
Така... , сагата приключи с избора и монтажа на това:
-Mitsubishi Heavy-SRK/SRC 63 HE-S /цена с вкл.монтаж - 2050 лв./
Първоначалното впечатление е доста добро и дано в бъдеще се запази такова.
Не знам, при големите минусови температури как разскрежава външното тяло и дали има склонност към заледяване на дъното и запушване на отворите за отичане, затова профилактично му сложих и нагревател на дънната тава.
За сега е това, а ако имате някакви препоръки за експлоатацията на този модел, ще се радвам да ги споделите.
Здравейте,
какво ви е мнението за този климатик: LG D09AK.NSB/S09AK.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria ? Ще се използва главно за отопление. Живея в къща и съм от Свищов, а стаята която ще се отоплява е южна 12,04 кв. м. , има вътрешна изолация и два прозореца с алуминиева дограма.
Според мене за стая 12 кв с изолация ,при непрекъснато отопление и трябва максимум 1 кв ,даже са и много.Това при положение че не искаш да отваряш към коридор и други стаи.Следователно всеки климатик ще те стопли ,но по важното в случая е да търсиш реално тих климатик понеже стаята вероятно е спалня.И то не само да му е тиха турбината ,повечето имат тих режим от 20-22 дб при който почити не се чува вятъра .Но примерно единия ми климатик ако е на тих режим ,и направи дефрост ,първо в края на дефроста вътре се чува леко изпъшкване и теч на вода и второ след дефрост отначало развърта за 1-2 мин на по силна степен турбината и после минава пак на тих режим .Така че ако имаш лек сън ,дай повече пари но търси тиха машина за спалня.
Мидеята ми има функция исушаванеDRY .С тази функция ще мога ли да го ползвам като влагоабсорбатор.Като го пусна на тази функция духа хладно.
То и Тошибата ти има, но може да я ползваш евентуално преходните сезони когато още не е за пускане на режима за студено.
Здравейте-търся климатик за позната. Бихте ли ми предложили няколко модела . хол 30кв. изток ,пвц дограма, Варна .за отопление зима-23гр .лято охл.26гр . Развалил и се dsikin50. .Около 2500 с монтаж.Може би ще и трябва минимум 7кв номинал.
Аз препоръчвам AR18HSFNCWKNEU ще заспи в това помещение, много е тих и има достатъчно запас.
https://forum.setcombg.com/климатици...и-lg-22.html#
- - - - - - - - - -
http://bulclima.com/bg/product/stenen-tip-invertor-ashg18lfcaaohg18lfc?category=klimatici
Бихте ли ми препоръчали определен модел до 1300лв с включен монтаж?
Климатика ще те топли без проблем, но има някои неща които трябва да знаеш, виж тази тема https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...s09ak-ul2.html
Ще помоля за съвет - за 12 кв.м. стая ( лекарски кабинет ) кой модел климатик да избера.
Ще се ползва само и единствено за отопление по 3-4 часа на ден.
По различните Техно...... магазини , различно ми казват, един да е инвертор, друг да е конвеционален.
Приемам съвети и за конкретен магазин от където да го купя - за София.
За 3-4ч на ден духалка няма ли да е по добре, а и по евтино...