Това при номинал ли е? Както и да е... една нокрия и забравяш за кюмбета, дърва и прахоляци.
NA
NA
Това при номинал ли е? Както и да е... една нокрия и забравяш за кюмбета, дърва и прахоляци.
това са максимални мощности .. ако ти се виждат малко може да погледнеш на някои други 14ки ,16ки и 18ки![]()
А вече като го няма като модел дали няма да спрът и поддръжката му като сервиз? Иначе привлича той с ниската цена, но дали би се справил с ниските температури тук в Силиста/от -10 до -20 се задържа 2 седмици предната зима/? Гледаме МЕ FH50 отговаря най много на Нокрията като отдадена мощност, а е с 55кг външно тяло и си мислим,че може би е по добър вариант, но дали не грешим?
Имаше един сайт където може да се проверят данните на климатици при минусови температури, но съм го изгубил. Дали някой би бил така добър да го сподели?
Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 14-12-14 в 08:43.
МЕ FH50, външното тяло е много солидно и добро, за сметка на вътрешното, което не знам как поема тази мощност. Едно и също е за 25-ца, 25-ца и 50-ка. Освен това са в различен ценови клас с Nocria-та. За продължителни ниски температури, по-добре MUZ-FH50VEHZ, но там цената е друга.
МЕ не си заслужава значително повечето пари
Здравейте, знаете ли дали е възможно да кандидатствам за кредит по програмата за енергийна ефективност ако работя в чужбина (ЕС) и имам жилище в България? На какви условия трябва да отговарям?
5 климатика Panasonic CS-E12QKEW/CU-E12QKE ETHEREA 2014 биха ли се справили в заведение 110 квадрата,как мислите?
ако не се справят може да добавиш още 2-3за такива помещения има други решения
Безкрайно разнообразия от решения има,но аз искам да устройва моята гледна точка.
Е,то е ясно,че специалистите ще имат последната дума,но ми трябваше груба преценка.
Здравейте отново,
На предната страница от коментарите дадохте одобрението си за Mitsubishi SRK/SRC 25 ZM-S за моята спалня. Само още един въпрос. Днеска минавах покрай фирмата от която мисля да купя климатика на заплата и видях, че оферират FUJITSU 09 LMCA(те май са официален дистрибутор на Фуджитсу Дженерал). Тъй като в нашето малко градче няма кой знае какъв голям избор на фирми за климатици, тези ако се запънат за Мицубишито и кажат,че им е трудно да го доставят, дали да се съглася на това Фуджитсу примерно. Като цена са горе-долу еднакви, а Фуджитситу по технически параметри(на хартия де) по нищо не отстъпва. Като дори има няколко плюса:малко по-ниска цена, малко по-висок СОР и по-нисък минимум при еднакъв номинал и максимал. Какво мислите еквивалентни клими ли са или да си държа Мицубишито?