Напълно откачен трябва да си, ако дадеш 1100 лева за 10-годишен климатик.
NA
NA
Напълно откачен трябва да си, ако дадеш 1100 лева за 10-годишен климатик.
Сашо,дискусията за избор на климатик 2014г. ли е или за втората употреба?Дали ще доживея всички специалисти да си преглътнат егото и марките които предлагат и да направят някаква класация/анкета на преживели зимата модели в различните класове по реални показатели за България.
Хаха, добра дискусия се заформя Аз па' бих взел конвенционалка, ама нова:P
http://www.sofclima.com/page.php?n=65162&SiteID=687
Не говоря за твоето его.Яд ме е че темата е сектантска.Не смея да питам щото ще почнат разнопосочни мнения/а-а- питах скоро за подовото Хитачи,та както и да е/,мисля че ме разбираш какво искам да кажа.
Ами то няколко човека почитатели на секън хенда само това знаят ама като им пукне я модул я импулсно ще разберат кво е ама тогава ще си траят.
Миналата и тази седмица само с такива ме занимават.
Ами Вальо, да не спамим темата, ама днес ми пратиха електроника от Плевен с изгорял модул и куп други неща (модел Fujitsu от 1994...) Как мислиш, дали няма да е оправим?
Да знам я идва при мен ама преди това я ровил един бивш полицай сега станал техник. Изгоряло е импулсното модула трафа на импуслното а хисовете не се знае изобщо как са. Мога да кача снимка от красивите спойки дето е правил.
Може да я оправите ама друг път. Или със друга платка.
Има хора, дето могат да я оправят. Малко са, но има.