АSYG12LUCAvsLG D12CM SIRIUS
дравейте,колебая се между тези два климатика.Чета редовно форума и имам някаква представа от климатици.Имам 12 ЛЕК и единствено шумното външно тяло ме спира да взема пак същата марка,от друга страна ЛГ са ми напълно непознати.Четейки за проблемите с електрониката и съмнения за надеждност ме спират да го взема. Какво ще ме посъветвате вие?Благодаря предварително! Π.C. Haдявaм ce дa caм нa тoчнoтo мяcтo(paздeл) вeчe.
Лукчето....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Този пост е редактиран от avenger; 08-08-16 в 18:59.
http://prikachi.com/images.php?images/360/8866360c.jpg
Здравейте, моля да ми помогнете с избор на климатици. Доста четох, но поради липсата на рутина и опит се нуждая и от вашите препоръки.
Климатикът ще се ползва за жилищно помещение.
За отопление и охлаждане.
Стаите са 2: Всекидневна 24кв.м. и Спалня 15кв.м.
Дограмата е ПВЦ, еденичен стъклопакет.
Прозорци: Всекидневна 4кв.м. Спалня 4кв.м
Изложение: Южно
4-ти етаж от тухлена кооперация, изолация има само на външните стени.
Бюджета за 2-те помещения е 3000 лева.
Прилагам и схема на жилището.
За всекдневната се съм се спял на : Мицу MSZ SF 35VE или Pnasonic CS-E12QKE Etherea.
За спалнята : Fidjitsu ASYG09LUCA
Добре е машината, малко мощна идва но щом си я харесал.
edi1 - Fujitsu ASYG09LUCA за 15кв. и Fujitsu ASYG12LUCA ли имате предвид.9 LUC и 12 LUC за съответното помещение.
Какво ще кажете за Fujitsu ASYG09LUCA NEW PREMIUM и Fujitsu ASYG12LUCA NEW PREMUM малко по-скъпи са дали си заслужава.
Що бе?Кашона може да е по-красив.Аман от фирми дето са направили някой по-читав модел и после му сменят дизайна и някоя буква и после дискусии по форумите.