Gree Change. Изпробван и топлещ климатик!
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Увеличи бюджета! Безплатен обяд няма, както и безплатен монтаж. Какво качество очакваш да получиш за 600/700 лв?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Освен фуджицуто други подходящи модели и мощности са:
-mitsubishi-heavy-srk35zm-ssrc35zm-s-premium-12000-btu
и
- sharp-ay-xpc09jrae-x09jr-9000-btu
Мицубишито е по -тих, шарпа е с по-мощен и с повече функции/екстри + плазма клъстер.
За панасоника забрави = "много вятър за нищо работа"...
Грабвай дакина и след това първата люта зима те очакваме да пишеш отзиви във форума.
А и не само в този форум да пишеш, а в други форуми където си попитал и са ти препоръчали дайкин.
Само "ресто" не искай, ако не си доволен-няма кой да ти го върне ...
------------------------------
Моята класация е:
1. тошиба
2. мицубиши
Благодаря на всички, забравям за дайкина.
Някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да купя изгодно, един от двата модела(мицубиши и тошиба) и добър монтаж.
@vutov87, В интерес на истината има много добри параметри и бие много псевдо 12-ки. Компресора е мицубиши. Не е от най-енергоефективните. Слабата им страна на Хайера е електрониката. Може би ще сложим в офиса такъв за проба.
Все пак, ако бюджета позволява за 200лв. отгоре има с монтаж Дайкин 35ftxbc.
Този пост е редактиран от corsairman01; 18-08-16 в 23:53.
И аз съм в подобна дилема колега, само че бюджета ми е малко по-малък. Днес бях до vimax , там го имат този модел, но не мога да дам отзиви за фирмата. Човека си похвали техниците, сертифицирани, ползвам само най-качествените материали и т.н. стандартни хвалби :D
Ще ми е интересно да споделиш като го вземеш, кое е и от къде.
Има достатъчно писано във форума, ако човек отдели два/три дни за четене ще добие представа, каква машина му е необходима за съответното помещение. Останалото е въпрос на финанси.
Редно е ,изборът да е съобразен с помещението, не с финансите.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Въпрос малко на късмет с електрониката, в раздела на Хайера има данни за цяла дефектна партида от сравнително нов модел. Върховният модел влиза в друга ценова битка и не е много оправдано за вносителя, предвид малкото евентуални продажби.
Виж в раздела на Gree за климатик под 1000лв.Това да не е торта че да се пробва, щото избралия пробата може да го отнесе от колегите като останат няколко дена на студ или пек.
Здравейте,
Нуждая се от помощ за избор на климатик (разбира се).
Стаята е спалня, около 15 кв.м., югоизточно изложение, стените са тухла 4-ка, няма изолация, дограмата е двойна дървена с единично стъкло (хубава е и здрава, просто е от старата школа).
Предложение за климатик за отопление със сравнително добри показатели и ТИХО вътрешно тяло (да може да се ползва през нощта по време на сън).
Цената ... от 800 до 1200 лв.(ясно, че по ниска е по-добре, но зависи за сметка на какво).
СУпер-дупер екстри като плазми и т.н. не са предимство
Gree Cosy 12 или daikin ftxb 09. Може да погледнете втора употреба за нещо по-така.