Страница 153 от 233 ПърваПърва ... 103143151152153154155163203 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,281 до 2,295 от общо 3493
Like Tree1857Одобрявам

Избор на климатик 2016 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Избор на климатик 2016 г.

Ами при баба ми е с конвектор и сметка под 100лв за отопление само на една малка стаичка не е падала и то с икономии. Това не е вариант, който бих приела. Искам да си взема климатик и се надявам на вашето мнение за избор. От 6 години се отоплявам с две Митсубишита, които вече не са на пазара и съм много доволна. Искам да ми излиза евтино и като натисна копчето за старт, да го спра чак април месец.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Стая 13кв.м. е прекалено малка за климатик за да не се усеща течение. dodo_pv ви е дал правилното решение.
    mkukas одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Не мисля, че е малка. А и креватчето ще е далеч от климатика. На режим Ауто мисля, че беше въобще не съм усещала течение от другите си климатици. Физически място няма да остане за радиатор. А за конвектор не искам да чувам. Искате да ме оставите сама в избора си...
    Клоня или към Греето Чейндж 09, някое от Митсубишитата Електрик- например SF25, за които знам че ще бъда оплюта, щото знам, че не ги долюбвате или към Тошиба. Сузумито ми харесва, но не знам дали Аванта и Мирая също няма да свършат работа. Охх, много станаха. И така, сумата от 789 за Грее се разтяга през 1199 за Митсубишито до 1349 за Тошибата. Което си е доста голяма разлика. Но не разбирам технически дали тези машини ще се справят еднакво добре в моя район и да не замръзват като ледени буци отвън и в същото време да а сравнително икономични. Наясно съм, че има и доста по-добри от тях. Но все пак приемам предложения, защото съм лаик.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Ами ти си плачеш за една 100V 22ka с нисък минимум. Направо няма да я усещаш в стаята.
    bobovo, Aleksandars, DUNDURMA и 4 други харесват това.

6. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

И аз това щях да напиша. Подкрепям.

7. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от rumialex Виж публикацията
    Ами при баба ми е с конвектор и сметка под 100лв за отопление само на една малка стаичка не е падала и то с икономии. Това не е вариант, който бих приела. Искам да си взема климатик и се надявам на вашето мнение за избор. От 6 години се отоплявам с две Митсубишита, които вече не са на пазара и съм много доволна. Искам да ми излиза евтино и като натисна копчето за старт, да го спра чак април месец.
    Тогава си вземи пак Мицубиши. SRK25ZM-S е подходящ и ще ти свърши работа. Надежден е, има и допълнителни филтри за фина очистка на въздуха от прах. При -10 градуса външна температура и 22 градуса вътрешна отдава 2,1 киловата топлинна мощност. Ти си преценявай дали тази мощност ще е достатъчна за конкретната стая.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

То едни филтри, не казвай на никого.....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Айде сега разбираемо за неразбирачите. Моля!
    Това беше към Румбата и Тони!

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Като модел 20, на MHI ще Ви свърши работа.
    Иначе, японска употребявана машина ще е по добрия избор по ред причини. Друг е въпроса, какво е Вашето мнение.
    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Каква е тази не малка стая в която няма място за радиатор. Климатика/вентилатора не позволява прахта да се утаи ако мога така да се изразя, а прахта алергизира. Решението си е изцяло ваше.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

За спалня си е идеална. Друг е въпроса, че радиатора ще ми запуши едната пътека от една от страните на спалнята. Както и да е. Има резон в това, което казвате...и мноого се замислих..
    Чак се чудя как така не ме оплюхте за Митсубишитата!!! Всички разбирачи преди препоръчваха нисък минимум при климите. Не че някога разбрах какво му е предимството. Но сега се чудя как не ме нападнахте. Това за прахта е единственото, което ме замисли. А гледам, че Хевито е с висок минимум..

14.  

15. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Един глас за SF25,много плавна работа има и въобще не се натрапва.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Някакви отзиви за Греето ще получа ли?
    и сега се загледах в Тошиба Мирай, доста добре ми изглежда по данни и консумацията пада до 150W при поддържане на температурата. А дали е така само вие може да кажете.

17. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rumialex Виж публикацията
    Айде сега разбираемо за неразбирачите. Моля!
    Това беше към Румбата и Тони!
    За вашето помещение би паснал идеално някой японски Daikin втора употреба от високият клас.
    Както и от другите японски марки някоя 22-ка, но търсете висок клас да е. Това гарантира нисък минимум и комфортна работа.
    SPSt и tony34al харесват това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Определено взе да ми харесва Тошиба Мирай. Как мислите?
    Aleksandars одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. Избор на климатик
    От Nikolai_Ivanov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 26
    Последно: 03-10-13, 21:19
  4. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  5. Избор на климатик
    От dragozow във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 14
    Последно: 06-07-10, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе