Това жените сте опасни, като тръгнете да купувате техника. Освен цената друго не ми привлича вниманието. Това е най-ниският клас с нисък коефициент на икономичност. Но за вашето помещение ще стане, ако не очаквате чудеса като скове навън.
Това жените сте опасни, като тръгнете да купувате техника. Освен цената друго не ми привлича вниманието. Това е най-ниският клас с нисък коефициент на икономичност. Но за вашето помещение ще стане, ако не очаквате чудеса като скове навън.
На Мирай какви са оборотите на турбината на обдухване в off - много ниски и на практика нищо не се чува или си кара на първа степен и макар и тихо се чува шума?
- - - - - - - - - -
За режим отопление става въпрос.
Mitsubishi Heavy е най-читавия от изброените и ще върши работа.
Mitsubishi Electric SF е като стария GE/виждам че го имате/, който изобщо не ми харесва при работа зимата, много му е слаб компресора, дефрости, шум от шуртене на фреон. По добре някое Сузуми да е без много дефрости .
RUMBA - къде виде японски Daikin с нисък минимум
Кой е висок и кой нисък клас? Като отворя да гледам моделите климатици по кое да се ориентирам? Разбирам, че Сузумито е по-добро явно от всичките ми предложения?
milanov, въпросът нали не е към мен? че нещо ми липсват знания..
Здравейте! Искам да попитам за избор на климатик в стая на приземен етаж в Стара Загора .Стаята е със стена по 50 см камък, с дограма. Размери на стаята 3.5 м. на 3.5м и висока 2.4м.Благодаря предварително!
А аз мога ли да попитам защо пишеш неграмотно?
Този пост е редактиран от avenger; 23-09-16 в 00:32.
Към rumialex. По цената. Всяка марка има поне три модела - около 1000лв., около 1600 и около и над 2000лв. Нисък, среден и висок клас. Това за 9-ка и 12-ка като размер. Сега средният клас на една марка колко е по-добър или не от примерно средният клас на друга....
Rumialex - за вашето помещение погледнете МХИ 20 zm-s
Toshiba SUZUMI 10
Може и някое Гри Change 12.
Има пре-достатъчно препоръчано. Не можете ли да четете? Аз бих заложил на мхи 18/50 zm-s.
МХИ 20 zm-s се форсира след ОФФ,но за 3/4/5 секунди (не съм засичал с хронометър,но не е нещо фрапиращо). И при мен е в спалня 13кв.м и съм доволен.