Страница 172 от 233 ПърваПърва ... 122162170171172173174182222 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,566 до 2,580 от общо 3493
Like Tree1857Одобрявам

Избор на климатик 2016 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Отговор: Избор на климатик 2016 г.

Нямам идея, мойте са *DR - вече даже само UDR.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от SPSt Виж публикацията
    Да не си го сложил на режим "Авто"? Тогава има вероятност да ти подухва студено, когато надвиши определена температура /обикновено 24 градуса/.
    Ако става въпрос за скоростта на духане дали е на авто,да,на авто е,както беше настроено дистанционното,само му зададох да топли,защото беше на охлаждане,друго не съм барал

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Auto, май се имаше в предвид режима, както са отопление, охлаждане, обезвлажняване, само вентилатор има и автоматичен режим - когато е студено топли, когато е топло охлажда.

5. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Да за режима иде реч, а не за скорост на турбината.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    Добрич

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    shener84, получихте съвет да се спрете на LMC. Другите две предложения са жив "т...к", ако ми разбирате. Имайте предвид, че при избор подобни модели, винаги се правят компромиси. Вземете си LMC, поискайте тръбен път поне 4 метра, както и тампони на външното тяло и нещата ще са приличен вид...
    Надявам се да бъда извинен за езика който използвам.
    Сега видях коментара ви, понеже имам лмса в съседната стая, а в др Тошиба Авант, смея да твърдя ,че Тошибата е по-добра от към дефрост и за това мислех за Мицубиши Електрик, но в крайна сметка в събота ще се монтира MITSUBISHI Heavy SRK/SRC - 20 ZM-S мисля, че премиум се водеше.Надявам се да е по-добър избор. Благодаря на всички ви за съветите !
    Този пост е редактиран от avenger; 05-10-16 в 10:46.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Здравейте, от това което прочетох из форума си харесах Toshiba RAS-13G2KVP-E. Искам да попитам има ли друг климатик (освен Уруру Сарара),който да се доближава до неговите характеристики? И като цяло мнение ако може да ми дадете за избора ми. Благодаря предварително.

Цитат Първоначално публикувано от valcho Виж публикацията
    Здравейте, искам да купя климатик ако може да ми помогнете. Мислех да взема Daikin Ururu Sarara FTXZ35N/RXZ35N, но не знам дали си струва да къртя за въпросната допълните тръба за свеж въздух. Благодаря предварително.
    1. Жилищно2. За двете(цяло сезонно ползване-охлаждане и отопление) ще се ползва климатизатора.3. Каква е:а) 30 кв. м;б) ПВЦ, троен стъклопакет, КА (тази абривиатура не ми е ясна;в) около 6 кв. м е квадратура на прозорците;г) юг-запад, терасата е остъклена, и е откъм запад, съседния вход скрива слънцето от запад през деня. д) 4 етаж.е) Климатика ще се ползва в дневен тракт(хол и кухня).ж) Апартамент.4. В гр. Варна.5. каква е желаната температура за поддържане лято/зима - 22/23 градуса?6. има изолация на стените и на тавана, дебелина 7см, вид изолация не знам, 2016г е сградата?7. Телевизор, хладилник, фурна, ширм, микровълнова, миялна, компютър.8. Сумата е до 4000лв.9. Ще разчитам изцяло на климатика в тази стая?10. Помещението е правоъгълно 3,7х8,00м. над дивана ще е.

8.  

9. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Има новия Панасоник Хийтчардж, даже го и подминава. Уруруто е по висок клас климатик от Европейския Дайсейкай.

10. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Тази Тошиба ще се справя и е на добра цена в сравнение с конкуренцията.
    bobbyap одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016
    Не е въпрос цената в случая. Казаха ми че Уруруто трябва да има тръба от вътрешното навън през стената, трябва да се пробива и изолация и не искам.
    Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Тази Тошиба ще се справя и е на добра цена в сравнение с конкуренцията.
    - - - - - - - - - -

Ако може линк за въпросния Панасоник.

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Има новия Панасоник Хийтчардж, даже го и подминава. Уруруто е по висок клас климатик от Европейския Дайсейкай.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

А вземи си нещо което е изкарало една две зими и се знае какво може и какво не може. Новите модели на хартия са винаги по-супер от старите. Просто защото са нови модели.
    DUNDURMA одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от valcho Виж публикацията
    - - - - - - - - -

Ако може линк за въпросния Панасоник.
    HEATCHARGE VZ INVERTER+ • R32 GAS . Обаче е по-скъп от Ururu Sarara.

14.  

15. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... В момента има и General-Fujitsu LTCB/LTCN, официално до -30 градуса.
    kokovox одобрява това.

16. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Според мен този панасоник не си заслужава парите. Няма някакви особени екстри освен работа до - 35, което за България е напълно излишно според мен. Урурото е по-евтино и има практически функции, които си заслужават - проветряване, контрол на влажността. Урурото също има топъл старт опция, която още не съм използвал. Добра машина изглежда този Панасоник, но за по-високата си цена трябва да има функции, които да я оправдават и аз не ги виждам.
    justify одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

kokovox - Аз за тези пари бих си взел фуджитсу за японския пазар с топъл дефрост което е опция , за разлика от топлия старт на твоя - не е опция ...
    justify одобрява това.

18. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Урурото също има топъл старт опция, която още не съм използвал. Добра машина изглежда този Панасоник, но за по-високата си цена трябва да има функции, които да я оправдават и аз не ги виждам.
    Е това е топ модела на Панасоник, който предлага най-доброто възможно за отопление:
    - twin rotary компресор със запас от мощност до -30
    - незабележим дефрост(докато работи на отопление външната пита се размразява незабележимо, без шумове, бълбукане на фреон и без да обръща режима),
    - под -10 и надолу, когато другите климатици вече почват да подухват с хладка струя, хийт-чарджа на продължава да изкарва горещ въздух
    При кой друг климатик ще намериш такива функции?
    Иначе и за мен не си струва толкова пари да се хвърлят за какъвто и да е климатик.
    А топъл старт имат даже обикновените Панасоници.
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 06-10-16 в 00:29.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. Избор на климатик
    От Nikolai_Ivanov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 26
    Последно: 03-10-13, 21:19
  4. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  5. Избор на климатик
    От dragozow във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 14
    Последно: 06-07-10, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе