Нямам идея, мойте са *DR - вече даже само UDR.
Нямам идея, мойте са *DR - вече даже само UDR.
Auto, май се имаше в предвид режима, както са отопление, охлаждане, обезвлажняване, само вентилатор има и автоматичен режим - когато е студено топли, когато е топло охлажда.
Да за режима иде реч, а не за скорост на турбината.
Сега видях коментара ви, понеже имам лмса в съседната стая, а в др Тошиба Авант, смея да твърдя ,че Тошибата е по-добра от към дефрост и за това мислех за Мицубиши Електрик, но в крайна сметка в събота ще се монтира MITSUBISHI Heavy SRK/SRC - 20 ZM-S мисля, че премиум се водеше.Надявам се да е по-добър избор. Благодаря на всички ви за съветите !
Този пост е редактиран от avenger; 05-10-16 в 10:46.
Здравейте, от това което прочетох из форума си харесах Toshiba RAS-13G2KVP-E. Искам да попитам има ли друг климатик (освен Уруру Сарара),който да се доближава до неговите характеристики? И като цяло мнение ако може да ми дадете за избора ми. Благодаря предварително.
Има новия Панасоник Хийтчардж, даже го и подминава. Уруруто е по висок клас климатик от Европейския Дайсейкай.
Тази Тошиба ще се справя и е на добра цена в сравнение с конкуренцията.
А вземи си нещо което е изкарало една две зими и се знае какво може и какво не може. Новите модели на хартия са винаги по-супер от старите. Просто защото са нови модели.
HEATCHARGE VZ INVERTER+ • R32 GAS . Обаче е по-скъп от Ururu Sarara.
... В момента има и General-Fujitsu LTCB/LTCN, официално до -30 градуса.
Според мен този панасоник не си заслужава парите. Няма някакви особени екстри освен работа до - 35, което за България е напълно излишно според мен. Урурото е по-евтино и има практически функции, които си заслужават - проветряване, контрол на влажността. Урурото също има топъл старт опция, която още не съм използвал. Добра машина изглежда този Панасоник, но за по-високата си цена трябва да има функции, които да я оправдават и аз не ги виждам.
kokovox - Аз за тези пари бих си взел фуджитсу за японския пазар с топъл дефрост което е опция , за разлика от топлия старт на твоя - не е опция ...
Е това е топ модела на Панасоник, който предлага най-доброто възможно за отопление:
- twin rotary компресор със запас от мощност до -30
- незабележим дефрост(докато работи на отопление външната пита се размразява незабележимо, без шумове, бълбукане на фреон и без да обръща режима),
- под -10 и надолу, когато другите климатици вече почват да подухват с хладка струя, хийт-чарджа на продължава да изкарва горещ въздух
При кой друг климатик ще намериш такива функции?
Иначе и за мен не си струва толкова пари да се хвърлят за какъвто и да е климатик.
А топъл старт имат даже обикновените Панасоници.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 06-10-16 в 00:29.