Вижте Хаер каква машина са извадили за 2016:
- дизайн - много хубав
- тих, 15 децибела
- сензор за присъствие
- светещ дисплей на предния панел
- уай фай
- май има и йонизация
- с двойно-роторен компресор на R32, топли до -30
- светещо дистанционно
Тези всичките характеристики ако са реални, машината ще бъде по-добра от дайсекаите.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 12-04-16 в 18:19.
На старите трошки от преди 10 години може и да дефектира, но на този новия няма да дефектира. Щом го правят за Италия значи е хубав и достатъчно надежден.
Jack Krauser, защо си мислиш, че като е за Италия, не може да бъде боклук?! Имал съм допир до машини правени за този пазар и са пълна драма (поне тези които аз съм виждал), ако ме разбираш.
Не че нещо, но името на серията е много обещаващо. Мдааун.
Така си мисля, кой производител ще тръгне да влага толкова скъпи екстри в калпава машина... А от Хаер никога няма да тръгнат да вкарват в Западна Европа топ-модел от висок клас с фабрични проблеми. Това значи да си плюят на името и на финансовите отчети.
На мен пък ми харесва машината. Сигурен съм, че са я тествали поне 100 пъти при всякакви условия. Да видим каква цена ще и сложат.
Не вярвам, не може да сравняваш по надеждност евтините боклуци, които са се внасяли в България преди години с топ-модел на марката от 2016. Няма начин Хаер точно на експото да се представят с ненадеждна машина. Да не говорим, че производителите на чипове и електронни компоненти са няколко в целия свят и откъдето ги купуват Тошиба, от същото място ги поръчват и Хаер.
На мен машината ми харесва, точно такава търся, сигурен съм, че слага в джоба си много от прехвалените марки. Ще очаквам с нетърпение да видя цена и подробни спецификации.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 13-04-16 в 01:33.
Ми да ти пратя един авер, на който 4 пъти му сменяха гаранционно платката? Взе си 3 Хайера за неговия апартамент и един за майка му... и там 2 пъти думна платката. Това са клими на 3-4 години не им знам точните модели. Следгаранционно пак думна платката, 220-230лв новичка... и накрая ме пита "абе ти кви климатици си беше взел". В началото разправяше, че много пари съм дал и никога няма да се избият
Ми те и на LG и Самсунг им горят платките, на Панасоник им се чупят компресорите, Тошибите забиват както работят и т.н.
При всички е имало някакви проблеми. По тая логика само вентилатори трябва да си купуваме.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 12-04-16 в 23:29.
Този пост е редактиран от Kasap; 12-04-16 в 23:45.