Тази 13ка в спалня нали се сещаш... Във варна няма зима. Средна температура от Декември 2015 до Март 2016 + 6.3гр
Стига сте го бутали това Сузуми на всякъде,Не знам да има базов модел без ама без никакви екстри на такава цена,а да е позициониран при климатици среден клас.Нито сензори за 1-2 зони нито авто местене на клапите ляво-дясно,без wifi,.но пък затова е доволно шумно.Като да си купиш нова кола без клима и без хидравлика.От Тошиба или Дейсекай или аналог на 100V.
MMGP77 Вземи си на Фуджицу LMCA модела, че да се топлиш добре с малка инвестиция и добро качество.
Този пост е редактиран от necata2; 04-04-16 в 22:44.
12LMC е с компресор ASM89D10UFZ - някаква шир потреба...и няма нищо общо с Панасоник. Само 7 и 9 са с 5SS072XHA01 на Matsushita Electric.
Aleksandars Здравейте,
Може ли и вашето мнение относно моето запитване.Благодаря предварително.
Сузуми не е базов модел ,базовия модел на Тошиба е Авант .. сравнения с ЛМС са неуместни - 12ка с 26 кила външно ..
Ако избора се сведе до Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM има ли вероятност 35-та да се окаже с по голям капацитет от необходимото и евентуално да има някакъв проблем.
Сузумито върши работа, но доста е орязано откъм екстри. Дизайна на вътрешното определено е старомоден и малко дървен според мен, по-шумен е от другите ми два климатика и наистина няма грам екстра. Ако можех да върна времето назад бих взел Хеви ZM-S 20 или 25.
Този пост е редактиран от avenger; 05-04-16 в 10:40.