Не е оферта, такава си му е цената. Даже в Русе го дават и за 1450лв ако е въпроса... Ще свърши работа. Слагай смело.
Не е оферта, такава си му е цената. Даже в Русе го дават и за 1450лв ако е въпроса... Ще свърши работа. Слагай смело.
А някой вЕрва ли в това "написано". То и за моя "Toshiba new IAQ filter" е написано какво ли не пречиства, но след 3 месеца така беше прашлясал, че колко и да го смучеш с прахосмукачката той си миришеше на прах. Пробвах да го изпера, но при намокрянето почна да се разлепва и т.н. И филтърче с размери 20х4см. /поне при мене е толкова голямо/ какъв поток ще прекара през него......
Единствените филтри на които може да разчиташ са плазмата и йонизатора. Това хартиеното при всички марки е майтап работа. След 12 месеца в кофата.
Ми ако въздухът при теб е много мръсен естествено, че ще трябва филтрите да се сменят по-често. Аз у дома съм сложил два мрежести филтъра един върху друг и пак се полепва малко фин прах по турбината, който е предпоставка за мухъли като пусна на охлаждане през лятото. Мога да си везма и един такъв филтър за финна очистка на възудуха. Като минавам през Техномаркет ще ги огледам тези филтърчета.
Хм, откакто 2004 г. минах на ламинат в целия апартамент и изхвърлих всички килими и мокети, проблемът с праха бе решен централно.
На панасоник нано-джито също се усеща , особенно на охлаждане ,но трябва да се чисти често и внимателно.
Нямам представа за нано джито на панасоника, но тези които са с плазма "решетка"(касета) са най-ефективните.Те имат по 8, 10-12 и дори 16 електрода от които се генерират мини "мълнии" върху решетката и озонът във въздуха се усеща(надушва).
Нано джито е само 1 електрод ...
Същото е и с шарпа.Шарпа имат модели и с по 2 електрода.
Друг вариант е обикновен климатик + уред за генериране на озон(озонатор) или уред за пречистване на въздуха.
... Едно време имах плазмена топка. Тя също озонира много здраво. За 15 мин. работа и цялата стая миришеше на озон. Дори като я пипаш, след това и ръцете ти миришат.
малко спам......чак сега разбрах, как МЕГА оправя и избира клими без дадени му параметри....с КРИСТАЛНА ТОПКА
Здравейте някой има ли представа каква е разликата между MHI SRK35ZMX-S струва около 2300 лв. и MHI SRK35ZM-S струва около 1600 лв? Като мощност на външното тяло и SEER са с почти идентични показатели, COP на ZMX е 4.48 на ZM е 4, екстрите и на двата модела са обсолютно еднакви. Въпроса ми е заслужават ли си +700лв само заради COP-a и има ли други съществени разлики?
те и компресорите им са еднакви това смятам отговаря и на въпроса ти ..
Вземи ZM-S, другия не прави впечатление, освен с по високата си цена.