Има немалка разлика в дебитите и шума. Компресорът на 24-ката е със 100w по-мощен. Гледам, че в сервизното пише, че външният топлообменник на 24-ката е 3-редов.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Има немалка разлика в дебитите и шума. Компресорът на 24-ката е със 100w по-мощен. Гледам, че в сервизното пише, че външният топлообменник на 24-ката е 3-редов.
Това само за моделите Luca ли се отнася или за цялата гама на Fujitsu,по скоро ме интересува серията LT?
Ставаше въпрос за серията LFC.
Как тогава килограмите на външното са еднакви? Все си мисля че един топлообменник + още фреон щеше външното да е към 45 килограма. За мен по удачно е 2 по малки машини (ако има физическа възможност).
Ако си измислям аз, значи и производителя го прави. Данните са от сервизното.
Моя е грешката тъкмо и аз го гледам сервизното.
Извинявам се за спама.
И като заскрежи още първия ред на топлообменника ,другите стават безполезни
Вече поръчах
FUJITSU General ASHG18LF
Надявам се покупката да е успешна!
Благодаря за помощта!
Няма да съжалявате, добър избор!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
При липса на "рекет-профилактика" и цена под пазарната сам можете да стигнете до извода какво ще е качеството на следгаранционната услуга, ако въобще я получите.В продажната цена има и други фактори, не е като да си купиш телевизор.Ако работят на цените на големите "ширпотреб" вериги няма да съществуват фирми с качество на услугата.Тогава потребителите ще се самоконсултират, ще си монтират сами по икейски, ровене си из форумите, а способните кадри (колкото и да са малко) ще се изместят в посока запад, където няма да ви обяснявам за условията.
Рекета както го наричаш е задължително условие на повечето от вносителите.Уреда има гаранционна карта, статуса му се следи от онлайн платформа и т.н.
Направете си паралел с покупката на нов автомобил.
Гаранционната профилактика дава и отлична възможност за feedback от клиентите на фирмата - плюсове и минуси на машината в дадените условия и монтаж, консумация, шум и тн.
В крайна сметка климатиците на Mitsubishi Heavy Industries
ли са най-тихите климатици?
Това е като коя е най-добрата кола, телефон итн.
Същата работа. Няма най-най. Има доволни и .....лични предпочитания и фенство. Това е
Нали за клими е темата