Първоначално публикувано от
tuparlak Отново ще повторя как извършиха монтажа от Мегаелектроникс Хасково да няма други опарили се като мен. Първия път изпратиха монтажна група от 2-ма единия е обучаващ се другия уж от години работил там, обучаващия започна да прави дупката за тръпния път, и да сложи планката на вътрешното тяло на климатика и след това от вън да сложи стойките за външното тяло (по работата аз си помислих че обучаващия е от години работил там) защото другия трябваше да постави на вътрешното тяло тръбния път, дренажната тръба и кабелите за свързване на външното с вътрешното тяло, с гайката към вътрешното тяло която се навива към тръбния път я навива 1 час и 30 мин., а другия отдавна беше свършил, така беше прецакал резбата, че от нея нищо не остана, а тръбния път не беше запушен което е задължително което го видях в последствие за правилен монтаж, и ни предложи да завари тръбния път там дето прецакал резбата. Естествено отказах и пожелах да подменят вътрешното тяло и да сменят тръбния път, монтажника отговори, че няма да смени тръбния път щял да сложи същия пак ще ли да пратят него на монтажа и пожелах друга монтажна група. Като доставиха новото монтажно тяло вече бях заявил друга монтажна група, пращат ми монтажна група от 2-ма единия работил като продавач в Технополис телевизори, след това продаваше хамбургери, и от 2 седмици работил в Мегаелектроникс, другия уж от 10 години, новобранеца разшири още повече дупката за тръбния път, питах защо, отговори че нямало да може да мине тръбния път, което не беше така първата дупка си беше нормална, от вън премести стойките за външното тяло, уж не били поставени добре, другия с 10 години опит успя бързо този път да навие гайката, постави дренажна тръба и ел.кабели за свързване на вътрешно с външно тяло и беше запушен тръбния път с монтажна лента за климатик, тръбния път беше 3 метра но след като постави вътрешното тяло и изкара тръбния път от вън, този с 10 години опит отряза тръбния път и директно го свърза към външното тяло, въпреки че му казах че трябва да е поне 2 метра и остана тръбен път някъде около 1 метър дали има дали няма.
Договора е развален и ми върнаха парите, в момента е дилемата от къде да го купя за да нямам същите главоболия.