По-хубаво от това с цепеницата в студена зимна нощ няма , колко повече пука толкова по-добре. Весели празници на всички!
Единственото по-хубаво от цепеницата в студена зимна нощ е цепенякът :D Пожелавам на всички топлина и семеен уют. На България - от племе да станем народ, да имаме гражданско общество, по-малко бедни хора и преобладаваща средна класа. Дай Боже по-малко хора да стоят на студено зимата и да имаме възможност да се топлим екологично и евтино, за да дишаме и по-чист въздух. Амин! Наздраве
Този пост е редактиран от babati; 25-12-18 в 15:58.
Съседката се оплака, че ми бил шумен климатика. Само това ми трябваше, че и аз не гоо изтрайвах. Отидох в една фирма за климатици от другата страна на улицата и ги питах какво ще ми предложат. Три дена по-късно бях с нов климатик вкъщи. Без да чета, без да избирам - с изключение, че взех по-евтиния oт предложени два. Чак след като го купих, инсталирах и т.н. се сетих да го сравня с други климатици. И затова пиша. Климатика по една случайност се оказа кажи речи първенец по SCOP. Затова викам да го изрекламирам тука. Климатик Митсубиши Електрик MSZ-AP50VG. SCOP 4.7. Освен това - интересен факт - този SCOP e по-висок от почти 1000лв по-скъпия FH50. Чак почнах да се чудя дали не е възможно да е станала някаква грешка някъде...
С този SCOP който Ви е влязъл в главата, няма да казвам какво може да направите...Ще прозвучи грубо! Блажени за вярващите!
Колкото по висок e SCOP a,толкова климатика е по SCOP - ен.
FH50 заменен от АР50, жалко, че не оправихте стария.
LN50 трябваше, да изгрее на хоризонта! [emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Сам като се набуташ, или хубаво или нищо за климатика.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Добре ми насипахте, няма що. Станалото станало. Аз не съм някакъв "вярващ", просто това ми се стори някакъв удобен за сравнение коефициент и - мислех, че все някаква стандартизация е минал - а, с напредването на годините, все по-малко енергия имам да се инвестирам в избора на техника.
Да попитам какво му има на този коефициент все пак, че искам да сменям климатик и в спалнята, поне за там да знам?
Този пост е редактиран от SongBird; 26-12-18 в 23:52.