Моля някой да даде дефиниция за "хиперинвертор", за да можем да отговорим на човека!
Моля някой да даде дефиниция за "хиперинвертор", за да можем да отговорим на човека!
Да... излиза, че нокрията е хиперинвертор, освен това е и dai-sei-kai.
Като цяло (негласно) е прието понятието Хиперинвертор да се слага на машини от висок клас, които работят добре на отопление в студа. Понятието е въведено от MHI преди 7-8 години. Машините заради които е въведено, отдавна не са в този клас. Има по-нови и по-добри. Да речем обобщено, машини, които доказано топлят повече от добре в студа се означават като хипер инвертор.
Примери:
Nocria, Daiseikai, LTC, ZSX-S, PSA (B), FH, UruroSarara, FTXS ...
Този пост е редактиран от Mega; 29-01-18 в 22:50.
Мега, тоя последния (FTXS), го извади.[emoji41]
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Сложих го от кумува срама. И аз не го харесвам, ама една част от групата от Пловдив им е фен. Сложих 2-3 нордика, ами то е смешно, работят без никакаъв диапазон в оборотите. Язък за рекламата. Иначе дъното е добре измислено с тези огромни отвори. Ама Пловдив зимата е лято. Не е като в София, или по морето с гадния вятър и влагата. Да не се чувстват обидени. Ако мен питаш Daikin монтирам само по голяма нужда. Те толкова и имат стока - трагедия, ако някой се мине, все чакаш, няма. Все едно банани взимаш по времето на соца. Последния месец и въздухоочистители нямат. Връщам клиенти масово. Там поне са добри, ама не искат да продават.
Този пост е редактиран от Mega; 29-01-18 в 23:23.
Аз имам други впечатления за FVXS50 (подовия на FTXS), но всеки е в правото си да си има негово мнение.
Здравейте. Предстои ми покупка на климатик за помещение 35м2 изложение югозапад. Марката е задължително Дайкин, но се колебая кой да избера от следните модели: от европейските - Daikin FVXM50 , а от японските модели - Daikin s40ttrxp или Daikin 50NVRV който също е подов но има и аспирация. В момента съм с Fujitsu General ASHG24LFCC, но съм разочарован поради не прецизното поддържане на температура и мириса на влага през лятото.
Сградата е много добре изолирана и през най големите студове вътре температурата не пада под 17-18 градуса без пуснат климатик.
Благодаря предварително