Поздрав за [mention]mimojef [/mention] !
Без коментар за контакти и прочее. Обстановката е временна.
Поздрав за [mention]mimojef [/mention] !
Без коментар за контакти и прочее. Обстановката е временна.
При по топло време и като темперира стаята най вероятно ще си слиза на минимум. 130 вата е супер
Еее ама тези контакти...............
- - - - - - - - - -
Помислих че си снимал Тощибата
Най-сетне, честито Рос!
Аз избягах в едно хотелче в Пловдив и хоп - изненада - два подови Дайкина, чак не ми се вярва.
С кеф да си го ползваш!
Пр мен 20-25ците се въртят около 120-150W като си темперират при +С външни.
п.с. Сега се радвам че си “сглобих” хибрида 35/50 в хола.Тея и двата в апартаментчето са 50ки та си играя с тях. Ами бая си подухват и на сайлънт.
Сега като влезнах, работи на 200W нашия и направил 24.6гр при 21.5 задание. Ще го слагам май на 20.5 за през нощта. Кощунство е да не се ползва на 25-цата Аутото. Мазно и много адекватно е, точно както искам. Много прилича на управлението на Хеви ZSX. Честно казано, на повечето машини, които съм ръчкал, аутото не ми допада. Това си слиза и най-ниската степен без проблеми. Дори на 3-та степен се ядва като шум, не че изобщо ще седи на нея, при поддържане.
аз от години твърдя ,че он-офф вдига разхода ( и то значително в проценти ) ,имаше дълги полемики че това не е така но ватметъра не лъже .. работата он-офф много се доближава до конвенционален климатик ( особено при модели които стартират на 600+ вата ) ,няма как да е икономично ..
Ние с Дайкина се спогодихме. Монтиран е на най-студеното място в помещението и може да се каже, че засмукания въздух е по-хладен, та за това претопля манджата толкова най-вероятно. От снощи го държа на 20.5гр, турбина Ауто. Помещението е 14.5м2/38м3 без изолация на тавана. Сега поддържа желаната температура, около 23.5гр. Работи си на 180-195W, външната е около 3-4гр., облачно. Вчера като му свалих на 20.5, работи сигурно 40мин на най-ниската степен, с консумация 160-170W.