При мен е 29С, но не мога да гарантирам за точността на термометъра.
При мен е 29С, но не мога да гарантирам за точността на термометъра.
Ей, застудя времето.
Screenshot_20191103-101918_Gallery.jpg
А е на 50%
На 100% квартала остава без ток.
П.П.
Стайната 22°, пуснат на 21° от дистанционното.
Миланов, това с включен йонизатор ли е. Изключи го за малко да поизстинат кабелите.
Моя вчера ми скъса нервите.
Настроен на 21 и втора скорост на вентилатора работи постоянно без да изключва - разрешения минимум му е 10Hz, ако има нужда слиза на него с около 160W (грубо)
Ако го оставя на 22 и трета скорост пак работи постоянно - разрешения минимум му е 10Hz, ако има нужда слиза на него с около 160W (грубо)
Ако го оставя на 22 и втора скорост работи он /оф - разрешения минимум след 3-5мин. скача от 10Hz на 20Hz (все още не съм установил защо въпреки, че имам някакви подозрения). В този режим старт 500-600W пада след 2-3 мин. на 20Hz около 320W след още 2-3 мин. офф и пак отначало.
Днес го оставих на Естествен вятър (автоматичен вентилатор) с настройка 22 и работи на минимум (10Hz) въпреки, че е по-топло от вчера, та и слънце грее.
Луда работа е с тоя Естествен вятър......
Пролетта не е правил такива магарии. Държах си го на втора скорост и не се изключваше, може и да е било по-студено, нямам ясен спомен.
. ,
Някой ми урочаса машинката! Днес цял ден оф-ка. Верно, че е 15оС навън, ама и така не бива...
Аз пък съм доволен , че на нокрията хладилника не и пречи ( пък и аз )
Настроен е през деня на 23,5 / вечерта сам си сваля защото полваме сензора з присъствие ( много е удобен )
От Петък е пуснат и не е спиран . Не съм го хващал да спира .
Работи на 1 ва и ако отворя да пуша пуска 2 ра степен на вента .Плазмата също работи
Върти се между 200-350 вата .
Целия апартамент топли .
Аз мисля, че Kasap a ни бъзика с няколко LED крушки закачени на
ватметъра....
п.с. Евала и на машината
Външна 14, Вътрешна 22,5
Има и клипче естествено.
https://www.youtube.com/watch?v=eRxLsIuy04Q
А недей така. Тая "ерес" ftxm20n отнесе саньото от предните постове.
Този пост е редактиран от rosswen; 03-11-19 в 21:42.