Само трабва да го вардиш да не изключи....
Само трабва да го вардиш да не изключи....
Добре бе, защо трябва клипове да гледаме?
Тук сме с презумцията да се лъжем ли?
Нали целта е да си помагаме ...
Или аз съм в грешка?
Цялата тема е за триене....Една от многото безсмислени теми...
Още един се отказа.....
Ами само да кажа че при мен и трите машини бачкат на 23 градуса ,при външна +15,като общата им консумация е 850 вата.
Какво лошо има да се качват клипове? Дето се вика, "око да види, ръка да пипне". Аз съм далеч от мисълта, че всички потребители са напълно искрени. Темата до известна степен е полезна. Поне за мен, а навярно и за други. Напоследък за много потребители "мининумът" стана от голямо значение. Колко пъти сме били свидетели на невярна каталожна информация. Точно тук е мястото, където можеш да разбереш коя машина, на колко слиза. Поне ориентировъчно.
При мен при външна 15 градуса 12PKE работи на минимума си ~200 вата. Вътре е около 24. Не е нещо впечатляващо спрямо минимумите на новите модели, но понеже е голяма площа, която климатизира(~50 квадрата, вратите са отворени) при такъв минумум може да работи комфортно без да офи до външна към 17-18 градуса. Може да се каже, че на отопление, в моите условия по-нисък минимум от този не ми е необходим.
Понеже стана малко лично!
Само ако може да уточниш с кое се почвуства излъган че така не е готино ? Съдейки по заглавието на темата никой не ви навира зорлен клипове под формата на банери ?
Ти сам си твърдял че национала слиза на 170 или 70w. не помня ... според мен това е малко вероятно но никога не бих си позволил да напиша че лъжеш понеже не е мъжкарско да се изказвам за машина или човек който не познавам !
Както Александърс каза, темата е безсмислена.
Безмислена, ама най-много народ я зяпа.
И като зяпате, нещо да се случва?
Е как, продават се ватметрите.
Доста често се чете горната констатация на inqirer за тази тема , но досега не съм прочел обоснован пост-защо.
Създаваш да речем една чешмичка край пътя ... ей така да си пийват хората къде от жажда къде да спрат за почивка ... и в един момент решаваш да я закопаеш какъв смисъл се очаква да намериш за себе си от това че си я създал ... ами смисъла е че си я създал за хората ... не за себе си !
На някои ще им хареса водата на други не , а трети ще се из..рат на пътечката след като са пили. Това е реалността в днешно време. Затова всички вече пием "бутилирана вода" и сме мноо яки
Темата си е много хубава даже, който не иска Дане я чете споделя се информация в реални условия което е ценно. Аз 1кв/ч правя в голямата зима 0 -15 с 2 Хитачита и един Панасоник 80кв.