На автоматичен режим работи не го пипам. Преди малко започна да офи понеже температурата вътре стана 22,7,а навън е почти 10гр.поставен е на 21.5гр. Пада си до 140в и изключва
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
На автоматичен режим работи не го пипам. Преди малко започна да офи понеже температурата вътре стана 22,7,а навън е почти 10гр.поставен е на 21.5гр. Пада си до 140в и изключва
През повечето време работи на втора степен, но когато започва да офи при повечето време е на първа степен.
Димитрине, спиш ли в тази стая? Тези 31дб на втората степен, не са ли малко шумнички?
Ами да ти кажа че имам и хитачи 35 РПС от 3г. и там повече се събуждам защото хитачито се форсира а фуджицуто не иначе ако не е това форсиране при хитачито двата работят еднакво шумно.
Отговорих на въпроса на миможеф, като мислех че става въпрос за автоматичен режим, направих съпоставка. Той попита как спа на втора степен. Ами като спа го включвам на първа степен. Много е тиха при кгта.
За повече информация изпращам снимка след 6ч работа на климатика кгта 12 в 31кв. На уредите у описано всичко.
Браво. Добра работа.
Струята как се усеща?
- - - - - - - - - -
Като температура
Ами не може да бълва жега при този минимум. Гледам термометъра при този минимум работи на първа степен. Мине ли под 145 минава на първа степен.
Няма проблем утре ще го засиля и ще пусна снимки. Аз не мога на много топло и затова. Сега е 22.5гр и съм по къс ръкав.
Климатика от половин час работи на 24гр. между 300/330в. с доста топла струя. Навън е 7,5-8гр, вътре е 23,2гр в 31кв
За хитачито мога да кажа че при мен е в 15кв стая работи постоянно на от -оф и харчи малко повече от фуджицуто в 31кв в тези условия