25.01 - 25.02
AP35: .................215kW
Китаеца: ............210Kw
20ZS-W: ............165kW
FTXM20:.............87kW
Китаеца: ............210Kw
20ZS-W: ............165kW
FTXM20:.............87kW
Истинско сравнение може да има само ако някой си смени климатика с друг, но в същото помещение.
И то при месеци с подобни външни Т.
п.с. то пък мазало ще стане по темите...
Аз още преди време бях написал, че това е една от тъпите теми във форума и напълно безсмислена....
Статистиката сочи, че в темите за Грий и Мидеа най-малко се пише.
Дано този Коронавирус се окаже менте и да му падне КОП-а като се стопли времето.
"milanov;Работят ли ви облачните играчки, по специално ме интересува броадлинк sp3s с енерджи монитора. Не може да се влезе в акаунта на e-control. Казва, че интернет връзката е лоша."
Вчера след запитването на milanov проверих и при мен не работеше. Днес отново изписваше лоша връзка и не можеше да се свърже с нета. Преди малко рестартирах телефона и минах през процедурата на "forget password". Логнах се и приложението тръгна.
А, за да съм по темата Панасоника за периода 05.02-29.02.2020г. е с отчетени 31kW стаята е спалня, а времето в Бургас, като цяло е топло. От вторник не е включван, като работи обикновено когато температурите през деня са под 7-8гр. Температура в стаята е 21гр през деня., през нощта пада на 19-20 и ми е достатъчно. В другата стая(южна) Дайсекая жена ми го държи на 19 през нощта, 21 през деня, като поддържа съответно 22/23 с 120-160W. Обща консумация не я следя. Broadlink го ползвам за Етерията, имам то от първите дни на м.Февруари и е удобно, там по лесно се отчита дневна/месечна консумация.
П.П. Проблема с енерджи монитора на приложението броадлинк остава. След затваряне на приложението и последващо отваряне, наново трябва да се повтори цялата процедура с забравената парола, получаване на верификационен код, въвеждането му и наново въвеждане на пароли, за да се покажат графиките с консумацията.
Този пост е редактиран от Pipoko; 29-02-20 в 22:47.
Имайте предвид, че нито една голяма фирма не работи в Китай, включително и няма кой да поддържа сървърите. За това не ви работят приложенията.
И сега, малко или много харчат? Щото аз от ламята Спаска съм доволен, други биха я хвърлили на OLX...
Включване/изключване работи, не знам как е реализирана тази функция пробвах преди малко работи, през облак ли е или не не знам. Само енергийният монитор не ще.
- - - - - - - - - -
Сега, минах през процедурата за забравена парола и тръгна. Само за проба излязох от акаунта и като опитах пак да влезна Цъ, дава слаба интернет връзка.
Пак през процедурата за забравена парола и пак тръгна. Нещо бъгаво ми изглежда тази работа.
Screenshot_20200301-101037_e-Control.jpg
- - - - - - - - - -
За февруари:
Screenshot_20200301-101247_e-Control.jpg
За януари:
Screenshot_20200301-101302_e-Control.jpg
- - - - - - - - - -
Забравих, отнася се за дайсейкай-6 в панел, 17кв.м. без външни стени и без изолация. Зададена 23°, горе долу и стайната е толкова, вратата е открехната 15см.
И в тази тема много тихо напоследък
Изпратено от моят Huawei P30 Lite с помощта на Tapatalk
Тихо тихо няма потребление...