Не знам при вас как е, но у нас климатика за последните 7,8 дни не е включван. То това не е зима досега.
Не знам при вас как е, но у нас климатика за последните 7,8 дни не е включван. То това не е зима досега.
Ние сме си по 5..6kWh на денонощие.
Screenshot_20220105-181304_e-Control.jpg
По цял ден заданието на цепеницата е 24гр(35кв), дори и вечер. Снощи му включих слийп режима ,който сваля 2 гр(1гр през час) и това е резултата. През нощта темп варират 0-4гр. Нз как колегите които си държат машините на 18-21гр изобщо имат някаква консумация. В 1 включих слийп,в 8 е изключен.![]()
Ами радвай се на топлоприходите.
Ето така трябва да работи истинският инвертор![]()
Вече нямам грам съжаление,че платих 50€ отгоре на квадрат за вътрешен апартамент с изцяло южно изложение на среден етаж. Днес в София температурите бяха около 16, 17 градуса, а вътре в апартамента - 25-26 градуса. Все още не съм пускал климатика тази година. През нощта пада до около 22,23 макс при сегашните външни температури.![]()
Той колегата Миланов затова му задава 26° на неговия , просто му пълни душата от кеф като го види че работи .
ами лятото имаш 3 месеца на климатици .. а аз със северен апартамент пускам само като стане +35 навън за повече от седмица ,инак в нас не подминава 23-24
Те и на Миланов комшиите отгоре сигурно умират от жега и се кефят на сделката за апартамента си. Малко ме съмнява "от изложението" да идват тези 25°
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Моля да се придържате към темата!
еми иначе он-офф ,по добре на 27° че да работи като инвертор![]()