Алекси бъркаш се,вътрешното е ново,дистанционното е светещото като на c-b.
Screenshot_2021-02-17-23-19-07-165_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
Алекси бъркаш се,вътрешното е ново,дистанционното е светещото като на c-b.
Screenshot_2021-02-17-23-19-07-165_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
Ползват ей това "ново" вътрешно тяло ,в няколко ревюта вече се твърди а и визуално е същото :
https://www.daikin.eu/en_us/products/atxb-c.html
Пак се бъркаш,това което показваш е тялото на Боба.Като го закачат тези дни в шоурума ще го снимам да видиш,че не е същото.
дал съм грешен линк от стария модел ,ползва ей това вътрешно тяло :
https://www.daikin.bg/bg_bg/products/ATXC-C.html
Здравейте на всички. Необходим ми е климатик за всекидневна стая с площ около 35-40 квадратни метра. Климатика ще се ползва както за охлаждане, така и за отопление, за отопление по - рядко, тъй като в апартамента има парно.
Конкретно определен бюджет нямам, единственото на което държа е качество. Разбира се по - възможност да е с нормална цена. За това и се регистрирах тук, за да чуя максимално компетентно мнение от неутрални хора, а не търгаши от Технополис, Техномаркет, според които всичко различно от Тошиба по за 2300 лв и т.н. не струва.
Насочил съм се към климатик "18-ка", за това приемам всякакви предложения и мнения. Сега ще напиша и по - подробно образеца от началната страница.
Поздрави!1. За ĸaĸъв вид помещение ще се ползва ĸлимaтизaтopa:
· жилищно;
2. За охлаждане, за отопление или и за двете (цяло сезонно ползване - oxлaждaнe и отопление) ще се пoлзвa ĸлимaтизaтopa? - И за двете.
3. Kaĸвa e:
· ĸвaдpaтypaтa и ĸyбaтypaтa нa пoмeщeниeтo - 35/40 кв. метра - всекидневна, която е слята с коридора.
· вид нa дoгpaмaтa и cтъĸлoпaĸeтa - ПВЦ, двоен стъклопакет
· ĸвaдpaтypa нa пpoзopцитe;
· изложение нa пoмeщeниeтo - север/запад
· етаж нa пoмeщeниeтo в cгpaдaтa, ocoбeнocти - втори от осем
· ĸaĸвo e пpeднaзнaчeниeтo нa пoмeщeниeтo- всекидевна
· в ĸъщa или aпapтaмeнт e плaнyвaнoтo зa ĸлимaтизиpaнe пoмeщeниe? - апартамент
4. B ĸoя част на България (населено място) е помещението (сградата)? - Плевен
5. Кaĸвa e жeлaнaтa тeмпepaтypa зa пoддъpжaнe лятo/зимa? - Зима 27-28 градуса, лято 17-18 градуса
6. Имa ли изoлaция нa cтeни/тaвaн, нa ĸoи oт тяx имa и ĸaĸъв e видa и дeбeлинaтa нa изoлaциятa? - Изолация на таван.
7. Имa ли eлeĸтpичecĸи ypeди в пoмeщeниeтo в ĸoeтo щe ce мoнтиpa ĸлимaтизaтopa и ĸaĸви? - Телевизор, хладилник, готварскапечка.
8. Kaĸъв е бюджета за покупка на ĸлимaтизaтopа (включва ли монтаж)? Около 2000 - 2500 лв
9. Дo ĸaĸвa външнa тeмпepaтypa зимaтa/лятoтo щe paзчитaтe нa ĸлимaтизaтopa зa oтoплeниe/oxлaждaнe? Зимата до -15, Лятото до 40.
10. Aĸo имaтe възмoжнocт ĸaчeтe cxeмa нa пoмeщeниeтo, пoĸaзвaщa тoчнo гeoмeтpиятa мy, paзпoлoжeниeтo (или пpeдвидeнoтo paзпoлoжeниe нa мeбeли), пpoзopци и вpaти и дpyгo, ĸoeтo cчeтeтe зa вaжeн фaĸтop cвъpзaн c гeoмeтpия и paзпoлoжeниe нa мeбeли.
Този пост е редактиран от PVS92; 18-02-21 в 16:19.
Поскоро две 18ки ще му трябват, ако не си ревизира разбиранията за поддържаните температури.
Ами явно ще се наложи. Ще е необходим предимно за охлаждане през лятото, зимата и парното би трябвало да върши добра работа. За начало ще пробвам с една 18ка, а ако не стане.. ще му мисля. Бихте ли ме насочили към добър и подходящ избор до 2-2.5 хиляди. Благодаря!
Явно не гониш комфорт така че, "Gree Amber 24" за 2329лв на първо четене. Гаранция ще ти запали перчема,.