Страница 13 от 62 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 921
Like Tree668Одобрявам

Добре ли и извършен монтажа?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Отговор: Добре ли и извършен монтажа?

Ами, твоя е вината за този монтаж. Ти преди да купиш, пита и разпитва. Що не гледа снимки на други монтажи? Аз, например, изисквам монтаж както аз си го представям. Една фирма я отсвирих, понеже те, като на предния ми климатик, не можели да ми отделят 7 часа. Намерих други. Още не са го монтирали, но и това ще стане. Първо мисля и после плащам и го правят по-добре ако първо плащам!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man Виж публикацията
    Ами, твоя е вината за този монтаж. Ти преди да купиш, пита и разпитва. Що не гледа снимки на други монтажи? Аз, например, изисквам монтаж както аз си го представям. Една фирма я отсвирих, понеже те, като на предния ми климатик, не можели да ми отделят 7 часа. Намерих други. Още не са го монтирали, но и това ще стане. Първо мисля и после плащам и го правят по-добре ако първо плащам!
    Ами питахме ги, съветвахме ги. Дядо ми е занаятчия - авто-сервиз има, Майстора му викат на 60 години е и каза, че ако не сме били ние, никога нямало да свършат. Горе долу по тъмно в 9 приключихме. Гледахме, питахме ги, казаха че външното тяло не може другаде да се сложи - и какво да им кажа махаите се ? Вътрешното дупките не са проблем, замазват се, час работа. Откъде да знам кое е правилно, кое не, нали затова питам тук ? А относно моите фантастически представи кое как, едва ли е възможно някои да го направи
    А относно външното тяло ?
    Този пост е редактиран от PValkov; 20-07-13 в 00:19.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

А защо не са сложили една пластмасова тръбичка, поне имаш градинка отпред и щеше да капе там, сега ще капи на главите на хората (и ти ако минаваш от там и на теб) и зимата и лятото, защото ти пуснали да виси тръбичката от вътрешното, а външното са го оставили да си тече през дупката.
    Умора, умора, ама никой не ти казва, днес монтирах много, примерно 5 клими, твоята на 70% монтажа .
    IMG_2714.JPG - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет ето как монтираха моя, монтажника висеше навън от махнатия стъклопакет, горе долу задника му беше на перваза, и го държахме за краката вътре. Беше късна зима, ръмеше, около 19.00 часа - тъмно, след поставяне на климатика монтираха и тръбичката. Как стигна до там тоя човек, как буквално висеше...не искам да си спомням, все пак има около 7 метра до долу. Изключително съм доволен от двамата монтажници. Убеден съм, че 90% от хората в този бизнес са такива.

Не за друго, ами и аз където живея на 10 апартамента един е без тръбичка насочваща водата да не капе върху хората, и то е достатъчно да притичваш отдолу

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

С тази тръбичка зимата си загазил. Приготви се с кофите.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

опаа ,още една фирма в черния ми списък - Вимакс не знам как си изтърпял подобно унижение с тоя монтаж попаднали са на човек ..

7. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    опаа ,още една фирма в черния ми списък - Вимакс не знам как си изтърпял подобно унижение с тоя монтаж попаднали са на човек ..
    Ами беше късно, ставаше късно, трябваше да ходя, имах ангажименти и не оглеждах много нещата. А иначе посрещнах ги, закарах ги пред входа, отзад блока, за да не носят много, носих и аз им помогнах стълби, куфари, пуснах им кухнята климатичето-биричка, водичка, виждах ги че са изморени видимо. Човещинка, надявах се да дадат всичко от себе си. И момчетата бяха готини, на лафче, предполагам и затова ги преглътнах някои забележки, с идеята че ще си ги оправим сами с маистора( кабела и дупките ), и реших да постна да си кажете мнението и идеите. Това е, а относно фирмата, след като ми се обадиха, ще видим какво мислят да направят по монтажа. Препоръчаха ми ги познати и затова.
    Този пост е редактиран от PValkov; 20-07-13 в 00:52.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

а бре вълков,не ги оправдавай това си е ПИСЮРЩИНА И НЕКАДЪРНОСТ ОТ ВСЯКЪДЕ...........

10. Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Бургас

Първият път е простено.За следващият път търси фирма с максимум два мотнажа на ден,освен всичко останало!Не чакай и последния момент,защото тогава се появяват печалбарите,а те са на норма.Нерде Айтос,нерде Варна!Търговията,монтажа и доволният клиент са три различни неща,не е лесен тоя бизнес/занаят.Не е и за всеки...
    VeleV.Klima и Mega харесват това.

11. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Ако тръбите няма да се полагат в канал, не трябва ли със скоба да се притегнат към стената на означеното място, за да не вибрират и да не стане беля с херметичността?

Fix.jpg

12. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Ако тръбите няма да се полагат в канал, не трябва ли със скоба да се притегнат към стената на означеното място, за да не вибрират и да не стане беля с херметичността?

Fix.jpg
    Отворен съм за идеи и съвети !! Да го пристегна ли към стената ? Същото и вънка е доста увито да го пристягам ли и него ? (На предната страница на снимките може да се види). Съветвайте, че да си го ползвам дълги годинки
    Едит: А това, че на места изолиращото тиксо се е надрало и леко накъсало, като минаваше през дупката, трябва ли да го мина ? Проблем може ли да стане, има и отвън.
    Този пост е редактиран от PValkov; 20-07-13 в 20:15.

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Остави ги тръбите така те нямат вибраци за да ги фиксираш.
    Mega одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Остави ги тръбите така те нямат вибраци за да ги фиксираш.
    Четах някъде из темите, че отвън тръбите да се обвият с фолио, да пазят от слънцето, до колко е функционално и нужно това ?
    И някакъф линк ( не намирам из форума) ако може да даде някой, какво да се сложи отдолу на външното тяло и къде се намира това, за да не капе долу на хората, някакво тръбово каналче ли, не замразва ли зиме ? Аз не знаех че има две места от вътрешно и външно тяло за водата, мислех че е една тръбичката, дето се вижда на снимката
    Този пост е редактиран от PValkov; 20-07-13 в 22:18.

16. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от PValkov Виж публикацията
    Четах някъде из темите, че отвън тръбите да се обвият с фолио, да пазят от слънцето, до колко е функционално и нужно това ?
    И някакъф линк ( не намирам из форума) ако може да даде някой, какво да се сложи отдолу на външното тяло и къде се намира това, за да не капе долу на хората, някакво тръбово каналче ли, не замразва ли зиме ? Аз не знаех че има две места от вътрешно и външно тяло за водата, мислех че е една тръбичката, дето се вижда на снимката

RAS10PKVP.jpg RAS10PKVP_e.jpg

17. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Е ти ме уби как са прави това
    Ех вече ще знам какво да искам. за в бъдеще, на 24 съм, кои знае колко още климатици ще слагам
    Явно човек трябва да разбира от всичко - по малко, е добавяме климатици към графата

18. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Преправях си го сам наново, че щеше да падне. Обеца ми е на ухото, никога повече монтажи от пазарджишки гастрольори-стахановци, неразличаващи вакуумпомпа от компресор за помпене на гуми!
    PValkov одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 62 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпроси свързани с монтажа
    От wils0n във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 21
    Последно: 17-09-13, 15:46
  2. Документ за извършен монтаж на климатик
    От imegogo във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 3
    Последно: 09-03-10, 20:49
  3. Haier HSU-09HA103/R2(DB) за 750 лв. с монтажа
    От rumo във форум Климатици Haier
    Отговори: 48
    Последно: 21-09-09, 21:31
  4. Относно монтажа
    От asd_klima във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 33
    Последно: 27-11-07, 00:25
  5. Внимание при монтажа на климатици !!!
    От DEF във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 2
    Последно: 23-06-06, 12:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе