Дано да е така. Това имах нужда да чуя. Още повече ми искат същата сума за преместване.
Дано да е така. Това имах нужда да чуя. Още повече ми искат същата сума за преместване.
Направо да беше казал какво искаш да чуеш да те подкрепим.Първоначално публикувано от kocikoc
Ако рискуваш поне стой до тях и наблюдавай кво вършат, че като си тръгнат и ще ги хванеш за о**я работа, ааа и не плащай предварително...Първоначално публикувано от kocikoc
Нали знаеш човешката психика....Първоначално публикувано от Mega
Просто се чудех дали със 70 лв. могат да се покрият материалите.
Аз ще стоя ама като не разбирам. То и 200 лв да дам пак нямам гаранция, че ще ми сложат каквото трябва освен ако монтажниците не са ми познати. Мога само да разчитам на реномето на някоя фирма, но в БГ и това не е гаранция.Първоначално публикувано от joro_bul
Ако можете да ми кажете няколко основни неща, които да гледам при монтажа ще ви бъда много благодарен.
За основните неща за монтажа си има тема във форума.Първоначално публикувано от kocikoc
За цената на твоя монтаж- просто фирмите и персонала оцеляват в момента.Така е в цяла България без изключение.Да кажем, че в София е съвсем малко по + от другите части на страната.
П.П. Положението ще започне да се подобрява, но след като "Човека" на Аруба мен изпадне от властта.За негово съжаление.
Прочетох такава тема, но как да разбера дали тръбите са качествени?
Сигурно не са от най -скъпите. A kak да си сигурен, че като ръснеш повече кинти тръбите са "качествени" ?
Положението си е добре. Единпознат плати за два климатика, монтажа не се знаел кога ще е, имало 48 човека преди него. Началника скоро няма да изпадне от властта, очаквам голям бой в неделя над БСП и ДПС.
E добре е, ако имат една група по два монтажа на ден ще има климатик след 24 дни. Ако имат две монтажни групи може да се уреди и по-рано. Абе до коледа ще е на топло. А казаха ли му колко ще чака преди да плати?Първоначално публикувано от aruba_man
Като плащал му казали три-четири дена, днес като се е обадил, след като вече са минали 5 дена, му казали след седмица.
Тая прогресия е лоша.След седмица ще му кажат - след 10 дена.
Като се забиват у техно магзаините така е ще чакат ние приемаме заявката за след ден два и ги правим. Вчера ми казаха едни хора че им казали за монтаж към 5 ноември.
Не е от Техно, от една друга фирма, чисто шуменска, от която уж има много оплаквания, пък най-много продават. Наистина е вярно, че лоша реклама няма.
Велев клима - днес плащаш утре монтират