Te 2005 панасоник бяха име...Първоначално публикувано от dimkaraganchev
Не че няма да топлят, но зависи:
1. какво разбираш под топлене като градусово изражение
2. в кой регион/населено място се топлиш с тези климатици...
Te 2005 панасоник бяха име...Първоначално публикувано от dimkaraganchev
Не че няма да топлят, но зависи:
1. какво разбираш под топлене като градусово изражение
2. в кой регион/населено място се топлиш с тези климатици...
Те и сега Панасоник са си име и успяха да преодолеят в някаква степен вирусното заболяване от 2006,2007 година...Да видим другите как ще се справят ако се разболеят...
dimkaraganchev
видимо не си ме разбрал, защото си си купил климатици, които наистина са си стрували парите, но ако беше дал за 9-ка по 420 и за 12-ка по 480 щеше да видиш как ще се топлиш (макар и да имаше навремето някои здрави неизверторни машини на такава цена)...
такъв е и примера с ъглошлайфа - няма за 12 лева - това е под всеки възможен минимум за такъв уред
По всичко личи, че са в добро здраве - http://www.livebiz.bg/kompanii/s/355431619Първоначално публикувано от climamarket
Не виждам какво общо имат телевизорите с това. Тук си говорим за климатици и новината е, че панасоник купиха саньо. И това е факт!!!
Касап, пак казваш 1/2 истина. Да затварят най-голямата фабрика в Япония за екрани, но планират да увеличат производството си в Китай няколкократно. А там е по-евтинко. И пак ще са в челните позиции
Нищо не казвам. Източника е Ройтерс. А тези, които са прочели статията, вероятно са забелязали, че Панасоник смятат да продадат Sanyo на Haier. Педер@сти.Първоначално публикувано от bigmouth
1. Поддържам 22-24 градуса. Могат и повече, но рядко се случва да ги надуя.Първоначално публикувано от justify
2. Регионът е гр. Сопот, апартаментът е без изолация, с алуминиева дограма.
П.П. Надявам се, когато им дойде времето за смяна да имам повече пари и да ги сменя с Тошиба Дайсекай за хола и Мицубиши хеви за двете спални, ама знае ли човек.
Където е текло, пак ще тече. Ти навремето нали с Хайер започна.Първоначално публикувано от Kasap
Точно! Хайера още е в движение. Така погледнато... направих "голям шлем".Първоначално публикувано от aruba_man
Хайер от топ моделите им взема един познат преди време ,"С ОКО !" както казваше .. след няколко месеца викам как е Хайерчето - Избодох му окото ,че само ме гледа а не топли !
За климатици и телевизори мисля, че вече никой не говори. Вече говорим за термопомпи и холографска телевизия. Направо паднах като видях, каква е концепцията за iPhone 5. Отделно Panasonic купиха Sanyo за да придобият бизнеса със слънчеви колектори, който е много перспективен - останалото може да се продаде примерно на Haier.Първоначално публикувано от climamarket
Какво да се прави, света се изменя и вчерашните успехи си бяха за вчера.
dimkaraganchev
само не разбрах като си доволен от панасоник защо ще ходиш на тошиба и митсубиши?
Ами, много просто. В гаранционния срок ми смениха на 2 от общо 3 климатика компресорите. Вярно, че е безплатно, но си е играчка да ти свалят външните тела и докато ти ги монтират отново минава време, през което стоиш на студено. При това положение вече не мога да им имам вяра, кога ще ме оставят да мръзна. Другото, заради което ще сменям марката е, че са шумни външните тела, особено когато се заскрежат. Но за толкова пари, толкова комфорт. Само се надявам да започнат да сдават багажа един по един, а не едновременно.Първоначално публикувано от climamarket
Наистина това, което преживя ти и много други клиенти е доста разочароващо...
И при панасоник има по-висок клас климатици, при които нещата са доста добре уредени...дано и другите марки при проблем се отзоват така, както и панасоник...
малко вероятно защото все пак панасоник има представителство в БГ от много години докато почти на всички останали марки не им пука за БГ пазара който е много нетипичен а и малък и те не го и не искат да го разберат... за съжаление...