Който познава Иво, щеше да го разпознае....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Който познава Иво, щеше да го разпознае....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
99% бях сигурен кой е.Не съм се излъгал.
Аз по написаното вече знаех кой е монтирал и вакумпомпата вече ме убеди на 100%
Sent from my K012 using Tapatalk 2
Наистина сме ИЗВРАТЕНИ.Да се радваме за нещо,което трябва да е нормално.
Този пост е редактиран от avenger; 28-08-16 в 19:39.
Обществото се изврати,извратиха го изродите от парламента.. нормалните останаха малко,можещите още по-малко..те това искаха и е налице...затова се радваме на такива като Ивката..и добре, че ги има..инак само ще се псуваме,нещо което така или иначе умеем до вируозност.
Не искам да се заяждам, но би ли говорил за себе си..., че имам чувството, така както е написано, че се отнася и за мен, нещо с което никак не съм съгласен.
Не си мисли, че само в България не се получава качествена услуга. В Гърция и Турция са по-зле, за Италия да не говорим.
Разбирам насочеността на поста ти, той е насочен към управляващите. КомунизЪма не ви хареса, СоциализЪма - тоже, искахте "Демокрация", сега и тя ви е виновна. Какво всъщност искате?
Моля да не ми отговаряте, въпросът е риторичен.
Когато поисках помощ..., много хора прочетоха, но никой не ми протегна ръка. Напротив, в една друга тема даже се надсмяхте над мен, в друг пост ме изкарахте балък с пари. Единствен Mega ми протегна ръка, за което съм му адски благодарен.
Това не са постове на Управляващите, нито на Парламента.
Добре е да се замислите. Проблемът не е там, където сочите с пръст.
Съжалявам за спама, но се чувствах длъжен да отговоря, тъй като индиректно съм квалифициран и аз.
Приятен уикенд на всички. И бъдете хора, преди всичко.
Този пост е редактиран от whitewizzard; 28-08-16 в 19:29.
Управниците са продукт на електората си. Обиждайки тях, обиждаме себе си.
МАГЕСНИК,мнението ми не бе насочено към НИКОГО.Радвам се,че към колегата са се отнесли както трябва.Мисълта ми бе,че не е нормално да очакваме лоша услуга,за която си ПЛАЩАМЕ.
Здравейте,
Съжалявам, че пиша тук по тази тема, но сложих климатик фуджицу на чисто нова сграда,и сега имам проблем понеже строителят иска да го махам и слагам в терасата, което е абсурдно.
Имат ли право да искат това от мен? Заплашват ме с някакъв нов закон от тази годин за етажната собственост,че вече и климатиците били забранени....
Благодаря
Има ли акт 16 сградата? Ако не значи ще правиш, каквото каже строителя.
Не е точно така. Ако са неща по фасадата трябва да има общо събрание на етажната собственост и да се говорят тези неща. Например при нас се разбрахме всеки си слага външното тяло където иска, но трябва да се отводнява в улук или в специално поставените за това тръби под изолацията. Това условие ограничава възможностите на място за монтаж.
Ако няма Акт 16 строителя отговаря за сградата и вида и. Дотогава той носи отговорността. След това на него не му пука къде, какво искаш да променяш той вече го няма. Събрание на етажната собственост е следващата стъпка за поддръжка и промени на общите части вътре, както и по фасадата.