Страница 149 от 350 ПърваПърва ... 99139147148149150151159199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,221 до 2,235 от общо 5236
Like Tree4644Одобрявам

Свободна тема за цепеници...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...

Цитат Първоначално публикувано от Genadi80 Виж публикацията
    Само едно не мога да си обясня,как тези с дръпнатите очи имат машини с толкова екстри за техния пазар от толкова много време,а на нас тук се предлагат евтини машини без нищо.
    глезльовци
    Ти поне сега ще имаш възможност директно да ги сравниш и по консумация и по конфорт. Според моето непрофесионално мнение няма никаква мистерия в японците бухаш 12-13кила вътрешно около 40 външно и екстри според пазара какво се търси.
    Ако ги сравним с колите и сега може да намериш 10-15 годишна кола на същата цена като Дачия и 10 годишната кола да ти хареса повече.
    Genadi80 одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...

Гена, знаеш ли си дебитите на машината, на различните степени на турбината и съответните децибели? Колко м2/м3 е помещението?

4. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Гена, знаеш ли си дебитите на машината, на различните степени на турбината и съответните децибели? Колко м2/м3 е помещението?
    Не,ги знам,имам само това инфо което е от инструкцията за експоатация.

Помещението ще е хола,където е едното RPC.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Не,ги знам,имам само това инфо което е от инструкцията за експоатация.
    Помещението ще е хола,където е едното RPC.
    Имах в предвид кухнята, където ще е RPC-то, нали за него имаше притеснения? Японеца е ясен, той си е расова машина.

6. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Имах в предвид кухнята, където ще е RPC-то, нали за него имаше притеснения? Японеца е ясен, той си е расова машина.
    Кухня в стандартна панелна,като ще топли и коридора,около 18кв/м.На rpc-то на 4-та степен може да те отнесе,а на втора се спи спокойно.

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Кухня в стандартна панелна,като ще топли и коридора,около 18кв/м.На rpc-то на 4-та степен може да те отнесе,а на втора се спи спокойно.
    Сигурно ще работи що-годе добре машинката. Поне според мен. Докато не опиташ, няма да разбереш.

8.  

9. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Само едно не мога да си обясня,как тези с дръпнатите очи имат машини с толкова екстри за техния пазар от толкова много време,а на нас тук се предлагат евтини машини без нищо.
    Защо да са без нищо? Има европейски модели с активно пречистване, плазми/йонизации, сензори за присъствие, сензори за светлина, топъл дефрост...
    На мен пък последните екстри на джапанките ми идват в повече. Климатик с изгъзици като термокамера, прахосмукачка на филтрите и гласови команди за какво ти е? Някакъв японец да ти дърдори непрекъснато от климатика при всяко натискане на копчето - аз няма да го издържа дълго, ще го метна от прозореца след 1 седмица.
    За мен предимството е, че в Япония климатиците са на много по-ниски цени от тези в България.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Мдааа, от хубави към по-хубави все, клонят към прекрасни!
    От тея с топлият дефрост бъкано, не мога да си избера един с нормален дефрост.
    Aleksandars, ivan74 и SPSt харесват това.

11. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    Защо да са без нищо? Има европейски модели с активно пречистване, плазми/йонизации, сензори за присъствие, сензори за светлина, топъл дефрост...
    На мен пък последните екстри на джапанките ми идват в повече. Климатик с изгъзици като термокамера, прахосмукачка на филтрите и гласови команди за какво ти е? Някакъв японец да ти дърдори непрекъснато от климатика при всяко натискане на копчето - аз няма да го издържа дълго, ще го метна от прозореца след 1 седмица.
    За мен предимството е, че в Япония климатиците са на много по-ниски цени от тези в България.
    Jack,явно грешно си ме разбрал.Мисълта ми беше,как аджеба преди 10 години са правели такива машини,и какво се е предлагало при нас,а и какво се предлага при нас сега.
    По принцип както знаете,не съм привърженик на К2У,но тази машина изпада на далавера,и след като я разгредах вкъщи ми направи добро впечатление как е конструирана.

12. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Генади, най-напред честито за машината! Дано да останеш доволен от покупката. Ти се чудиш, защото сега виждаш 10 годишна японска машина, обаче от много повече от 10 години японците правят такива машини-с много по-добри параметри, материали, сглобка, екстри. Дори по-старите машини са с още по-добри параметри.
    PS: И не е нужно да се обясняваш на никой. Всички ползващи японски машини са минали по този път. Важното е да случиш на първата машина и повече няма да погледнеш европейски модел. Лошото е, че понякога някой попада на мундарски фирми, които лъжат за размера на машините, монтират ги с две леви ръце и после, човекът остава разочарован. За радост тези случаи не са кой знае колко много.
    Aleksandars, rosswen и Genadi80 харесват това.

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

По принцип както знаете,не съм привърженик на К2У,но тази машина изпада на далавера,и след като я разгредах вкъщи ми направи добро впечатление как е конструирана.
    Хайде, още един обърна резбата...

П.С. Добре дошъл в клуба на праведните!
    Aleksandars, rosswen, Genadi80 и 1 други харесват това.

14.  

15. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Хайде, още един обърна резбата...

П.С. Добре дошъл в клуба на праведните!

- - - - - - - - - -

Като я монтирам ще дам отзиви.

16. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Като я монтирам ще дам отзиви.
    Гена, като монтираш Хитачито не забравяй да му инсталираш един ватметър.
    Ще имаме база за сравнение на консумацията - японски спрямо европейски. И ако се окаже, че старият японец лапа повече ток от новите европейки, веднъж завинаги ще им затворим устите на ония зомбита от сектата на втората употреба.
    bobivg одобрява това.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    И ако се окаже, че старият японец лапа повече ток от новите европейки, веднъж завинаги ще им затворим устите на ония зомбита от сектата на втората употреба.
    Това ясно, ама какво трябва да стане за да млъкнат тия като теб...?
    SPSt одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Истината е,че ако си взимаш К2У трябва задължително да е топ модела на дадена марка,Ако вземеш нисък или среден клас са си като нашите,бичат си он-оф като стой та гледай даже 22-ка в 20м2.
    bobivg, Genadi80 и Rafailiev харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 11-02-14, 21:26
  2. Тема за вицове!
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 01-12-13, 21:22
  3. Изтрита тема
    От cska84 във форум За Форума
    Отговори: 15
    Последно: 26-09-11, 14:01
  4. Отговори: 27
    Последно: 30-06-10, 15:00
  5. Отговори: 4
    Последно: 12-06-06, 11:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе