Иван9494 спомена АУХ, та се сетих.
Казаха ми, че били много тихи.
Иван9494 спомена АУХ, та се сетих.
Казаха ми, че били много тихи.
Незнам не съм специалист, но от това което виждам по обществените сгради бих казал, че са големи бръмчалки като цяло. В повечето случаи съм ги виждал доста заледени зимните периоди. Затова така коментирах.
Намира ми се един Окс. И външното и вътрешното са тихи, но не е ползван за отопление под 4-5 градуса. То външното няма и от какво да се тресе. Струва ми се, че си работи с еднакви обороти, а модулацията е горе-долу 2. Над 900 W не съм го виждал, а и под 450 мисля също.
Значи тогава стават два - този който видях беше точно същият.
Ясно ми е, че нещо не е наред с машината. Нали трябва майтап да става.
Щях да напиша нещо в една друга тема, ама няма да е по темата защото ще е отговор към някой който е написал нещо по тема която не е за темата в която го е написал.
Та предлага да спрем с писането и само да четем.
Между другото. Попадал съм в зъболекарски форум и ми направи впечатление, че в темата "Кариесът като такъв" се пише все едно и също. Само за кариеси.
Е вярно, че пишещите от време на време са различни собственици на кариеси, но като цяло си беше пълна скука.
Мислех да отбележа в темата на хората, че не е добре в тема за кариеси да се пише само за кариеси, но не го направих. Първо защото не ме касае (дано все така да е) и второ защото нямаше да е по темата.
От тогава спрях да посещавам този форум.
Кариесите отдавна са изучени - причини, симптоми, усложнения, лечение. Включително и опитите с "народните рецепти" с алкохол. Описани са в учебниците на студентите стоматолози. Опитай с друга аналогия, тази не е толкова сполучлива. И Бабати имаше много постове, и Миланов, сега е наред новата смяна. И в онази тема написах, и тук ще повторя - нищо лично, нито ми пречи, нито съм против. Просто ми е любопитно как винаги се намират хора (не специалисти в областта), които най-често започват с питане какво да си купят, после купуват нещо, почва се някаква фаза на вманиачаване - четат сервизни, наблюдават с часове, мерят с по няколко уреда, дават съвети, спорят и всичко това съчетано с обилно писане във форума. Почти винаги следва фаза на нормализиране. Според мен става въпрос на нещо, което се превръща в хоби.
Това явление почти няма аналог в другите раздели, а само в климатичните. За това ми прави впечатление, а не че имам нещо против. Да опитам и аз подобна аналогия - общ форум за различни науки свързани със Здравеопазването (Медина, Стоматология, Фармация и т.н.), но маниаците (по правило не професионалисти стоматолози или поне студенти, а предимно пациенти) са само при кариесите, но не и при стоматита, гингивита, да не говорим за Кардиология или пък за Хормоналната терапия от Фармацията
Пак повтарям - не ме разбирайте погрешно. Всеки е свободен да си пише, колкото иска. Има си модератори за преценка.Просто поредната поява на снимки с добре изглеждащи бутилки с марков алкохол в онази тема ме подтикна да го напиша там, а не тук в официалния чат.
Гледайте от веселата страна, а не толкова сериозно.
Този пост е редактиран от VanDan; 07-11-19 в 03:58.