Пак добре, че са любители-гинеколози, а не любители-геронтофили! Тогава щеше да стане интересно.
Пак добре, че са любители-гинеколози, а не любители-геронтофили! Тогава щеше да стане интересно.
Леле това си е направо ужас. И аз искам еднорог, за който да се пише всеки ден по нещо, а в темата на Хитаците е пълна скука.
Имам проблем с машините - вънка не може да стане зима и да паднат температурите, за да тествам с колко пада капацитета.
Моля компетентните органи да докарат бързо едни -10 или -15 градуса. Първо -10 после - 15.
И на влагата да обърнат и на нея внимание, за да видим дефрост алгоритъма, че не е ясен.
Ана що като е яхнала Алекс вирее и на 24 градуса, а като е сама иска да е на 25?
Този пост е редактиран от the inquirer; 07-11-19 в 22:38.
Ако някой от четящите форума вчера сутринта е изял разопакованата кутия с шоколадови бонбони, защото му е втръснало да яде лукчета да си признае без бой.
Няма нищо срамно в това. Щом кутията е оставена на масата значи всеки може да се почерпи.
И още нещо с информативен характер. Да си знаете, че когато сте наказани "Infraction Users" нямате право на изходящи лични съобщения. Туй го установих чак вчера 4 дни преди да ми изтече наказанието. Подозирах, че ще задам на Додо риторичен въпрос в темата за третата възраст и си казвам по-добре на лични - греда.
Това го пиша, защото май няма къде да го прочетете, а и да внимават повече малките бизнесмени във форума.
@bobivg, 12LMC в момента работи ту на най-ниската степен, ту изключва. Само че външната е 13-14гр, задание 21гр., фан на 2-рата чертичка. В по-студено време, не съм го хващал на най-ниска степен. От 2-ра директно влиза в офф.
Е как фан на 2-ра, пък работи на най-ниска степен? Щом е зададен на 2-ра, трябва да работи на 2-ра.
При Фуджи се задава максимална степен до която му разрешаваш да ходи.
И последна да му зададеш, пак може да работи на първа, ако няма нужда да топли.
Целта е да не духа студено, като си увеличил вентилатора.
Питах защото и при gree fairy го прави това и при МХИ, и явно при fujitsu, но един "умник" отсече, че не трябва да е така. На мен лично ми харесва и създава по-голям комфорт в жилището.
Важното е на теб да ти допада. За едни трябва, за други-не. Интересно, че моите Хевите съм пробвал да ги оставя и по цял ден на 3-та степен, но си бачкат винаги около нея. Може и да свалят, но съвсем малко. Аутото им е перфектно, ползвам основно него. Никога не тръгва на високи обороти, дори и да е на фиксирана последна степен. 60-ката я пускам на ръчна 2-ра, защото много духа над нея.
И моите са така. Намалят,но не чак до 1-ва.
Това е положението над р. Дунав, почти ежедневно.
Небесно царство.
П.п. Аз живея по-надолу, в ниското.
Този пост е редактиран от rosswen; 09-11-19 в 12:39.
А това по покрива на гаража от дъждец или от росата е?