Ами още две цепеници около мен. Да има с кво да си троша нервите
Около АП-то... нищо интересно. В смисъл... запазили са си стария метод на работа. Висок минимум, винаги топла струя, което е гот. Вчера го пуснахме около 14:00 до вечерта стойности под 260W не съм виждал. Не знам като темперира дали няма да слезе още малко. Автото развърта на по-високите степени, само ако има да догонва повече от 2 градуса. Най ниската и първата след нея са си тихички. Вдигнати са дебитите доста в сравнение с ГЕ-то което за мен е некомфортно. Насочването на струята по хоризонталата е много добро. ГЕ-то малко куца там. Звукът от струята е дебел, плътен като при ЗС, което също е ОК. Пластмасата е дебела, тялото седи много здраво на стената. Външното е тихо с грозна телена решетка.
ФТХМ-а Явно си е ХИПЕР инвертор което пък за мен лично не е много ОК. До към 150W температурата на струята се ядва. От там надолу определено не е моята. Под 120 вата започва да духа на степен която е по-ниска от тази с борчето, която ми допада(доста е безшумна). Като шум на ниските степени е тих, но шумът е малко по остър от на МЕ и МХИ.(жената няма такива впечатления) Може това да е породено от ПДЧ кутията с която затвотих прозорчето над вратата към терасата, върху която е поставен климатика. Не знам. Въпреки, че кутията е облепена от вътрешната страна с микропореста гума 20мм. Държи с 1.5-2 градуса над заданието. Ще видим като темперира какво ще се случи. Клапите насочват много добре струята и са абсолтно безшумни. Няма мятане на клапи при всеки ОН/ОФФ, което ми допада. По време на ОФФ турбината спира, но явно завърта от време на втеме с много ниска скорост. Имам довършителни работи около него (лепя там едни первази) и съвсем слчайно го барнах как завъртя съвсем, съвсем слабо(доста по слабо от следенето на МХИ и МЕ) спря и малко след това се чу едно съвсем леко цъкване, като от миниатюрно реленце и Ватметъра започна да набира скорост. Тялото е стегнато, подлепено е с някакви уплътнителчета. пукане, тракане и шум от фреон не се забелязват. Външното тяло е Абсолютно безшумно за сега.
Wi-Fi Адаптера си идва с машината.
Както се вижда , кусури винаги се намират. Не знам дали ще свикна да се топля с климатици, но поне ще пробвам.
Дано поне догодина да прекарат вече тая пуста газчица.