Като му зададеш ниска скорост на вентилатора и евентуално вертикалната клапа по-височко насочена не почва ли да цикли он/офф?
Като му зададеш ниска скорост на вентилатора и евентуално вертикалната клапа по-височко насочена не почва ли да цикли он/офф?
Гледам, че МХИ имат три модела жични дистанцоинни, но не намирам инфо дали могат да се вържат към ZS-W
- - - - - - - - - -
Много трудна работа. Винаги намира начин да не спира. Нагажда се говедото много бързо според топлозагубите и си вее там с някаква мижава скорост и консумация.
Писах ти да мяташ една Нексура, ма не слушаш
Жичното май било малко над цената на вътрешното тяло...
За МХИ има жичи по 133лв. и по 200+
Ще им звънна и ако става направо вземам едно и правя рокада на Дайкина с МХИ-то. Малкия не го бърка... нанка си при МХИ и на течение и на тракаща втулка. Имам явно някаква непоносимост към течения колкото и слаби да са. За това искам да пробвам машина с висок минимум и истински ОФФ. Да стопли за 5мин. и да млъкне после за по-дълго време. Както е при китаеца в хола.
Луда работа.
Нали сме дъкали темата с минимумите.
И на FTXM e 1300W, но стана ясно. че това е минимум при максимални обороти на турбината.
Аз питам за сопа с "Power input" не по-ниска от 350-400W която на не върти турбината при ОФФ и да е сравнително тиха на ниските степени.
- - - - - - - - - -
Чакам си газта и ще има доста стока в ОЛХ-то.
Докато чакаш тема за размисъл ......... или подобен. Само трябва да преместиш ватметъра
п.п и търси такъв модел с електронен термостат за да няма цъкане или ако е с механичен проверка на място в магазин за да знаеш колко силно е цъкането.
Този пост е редактиран от bobivg; 28-11-19 в 21:05.
Що ми се струва, че короната не въртеше при оф. И бачка с висок минимум. Може и да се бъркам.
Абе сетих се за нея(короната) но ме достраша да му я предложа за 12кв.м. спалня
Мен ми се струва че Хитачи RPC имаше вариянт да спира турбината при офф но нека Генади да каже дали съм прав ?