Първоначално публикувано от
rosswen Честно казано, не. Но за много хора е и се впечатляват на други машини с ниски такива. Както и да е, всеки си има глава на раменете. Нещо лошо да съм казал за Мицубишито от клипа? А цената му каква е? Нищо лично, ама хич не подхожда на един "специалист" да се изказва по подобен начин. Също така, да, за мен Хевито си е "супер якия климатик", особено имайки в предвид какво предлага конкуренцията и на каква ЦЕНА. Говоря за европейския пазар, мен японският не ме интересува. Тия климатици, които ми ги цитираш, със скрол компресорите, на каква цена са, спрямо Хевитата? Изобщо не трябва да се сравняват машини с такава разлика в цените. Въпреки това знаем, че и скъпите не са толкова безпроблемни. Виещи лагери на турбините, бъгави дефрости и т.н. На това ли да се възхищавам? Всяка марка си има кирливите ризи, на който се интересува малко повече, това му е ясно. Сега да не кажеш, че пак съм някакво рекламно лице на Хеви, ще напиша за стотен път, че имам и едно МЕ, което с най-голямо щастие ще сменя това лято с една Тошиба (Ти да видиш! Сега сигурно работя за тях). Него го взех преди Хевитата, заедно с още едно МЕ, което също е в историята. Ами не съм толкова впечатлен от космическата им технология, особено като падне якия студ и мъглите. Критерий ми е тихата, надеждна и икономична работа в тежки зимни условия, с което Хевитата се справят чудесно. Та така, да ме питаш още нещо?