Ела да видиш 2003 набор как топли.Не е проблема в набора.Въпрос на модел и конкретна машина, както при всяка техника.
Рядко ми се случва. 取扱説明書ダウンロード | RAS-285JDR 取扱説明書
Модела е от 10.2002
Евентуално могат да се намерят снимки и с по скорощни дати.
Ти на ударен ли се правиш...?Табелката която ти показах е на машината на Еди... И като не си наясно с означенията на тошиба, защо отново пишеш?!
Ами Супер. Значи става въпрос за Тощибата а не за Хитачито. Ако Еди беше уточнил това по-рано, нямаше да има "ти на ударен ли се павиш"
Та стана ясно, че модела е от 10.2002 а на Еди е 2003.
Бладодаря. Разбрахме се. А и това не е толкова важно. Все пак сме в навечерието на 2020г.![]()
Е, вропейчетата ми са набори 05-06, за япончето казах.То се подразбира де, щото последните постове бяха за японче.Както и да е, нещата са въпрос на конкретика за всяка машина.
Да споделя нещо интересно поне за мен.
Излизам аз да изпуша една с едно чайче и нищо необичайно .
Нокрията си бачка тихичко ( външното ) няма вентилатор на макс и напъни на компресора .
Тъкмо си изпуших цигарата и външното изведнъж спря и чух как изцъка за дефрост ,а питата чиста на барут .
Викам си тоя климатик нещо се побърка.
Обърна на дефрост и след 2-3 Мин се усети ,че не му трябва и спря.( Незнам как стана така ,но изтече много вода )
Пак тръгна да топли само ,че този път с вентилатор на макс .
Все едно се подготвяше за по- студено време![]()
Знаете ли, кое е лошото на машините от .DR набори около 2002-2006 и малко.Лошото е, че вече почти не се намират, както се оказа и ми каза известен в средите специалист.
Лошо е.Скоро направих запитване, където трябва, за една малка машина .DR около тези години, и се оказва, че вече са рядкост.