Как е пичове,топлят ли изолациите,оп грешка исках да кажа климатиците
Как е пичове,топлят ли изолациите,оп грешка исках да кажа климатиците
Не бе, охлаждат околната среда! Да се не затопляме глобално. [emoji1787]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Изолациите нищо не топлят, че нямам.
Климатика си топли. Само дето почвам от 11гр. ма не ме бърка. След около половин час съм на 21гр.
Външна -5.Цепеницата е пусната преди час.Изходящата темп е на 7та мин от цикъла, преди да изключи. Ретро цепеница пауър [emoji16]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Ето я [emoji39]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Случайно ми попадна това клипче за К2У ...... аз съм отвратен .......прибираме само боклуците на света !
https://youtu.be/N1nfjx7Oxec
А като си купим грий или трео за същите пари, дали ще е по-добре?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Мани мани, ако знаеш пък колите как ги “сапунисват”....
Вече само нова от магазина пък ко ще и Дачия да е....
п.с. да не се обиди някой собственик на Дачия само
Е какво и е на дачията, със записване е.
И аз съм отвратен-продават само боклуци на българския пазар! Скъпи, обаче НОВИ боклуци. Повечето изкарват криво-ляво гаранцията, обаче тревопасните им се радват. Е някои пишещи във форума не са много радостни, но нали са им нови "съкровищата". Ти няма от какво да се притесняваш-и без това дистанционните с къщички не са за теб.
За такива като теб има една стара поговорка :
Не съм толкова богат да си купувам втора употреба !
Това , че имате някаква далавера или уговорка няколко човека във форума е явно за повечето пишещи тук.
Щом са толкова хубави си ги купувай нови !
Аз ще продължавам да се цакам с нови неща . Да съм жив и здрав да мога да си ги позволя.
После нека съм тъп и прост с новите машинки ( коли , клими , итн )
Ти си бъди Тарикат .
Хайде да освободите малко напрежението... Няма смисъл от тази част на дискусията - чели сме я много пъти и сме наясно, как обикновено завършва.
Прочетохте ли какво е написал човека/автора на клипа в най-горния от коментарите. Явно причината за продажбата в тези страни според него не е супер развитото умственно общество Толкова за "тревопасните".
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Темата, така или иначе е с много съмнителна стойност. При продължаващи опити за създаване на напрежение между различните агитки, може да бъде заключена отново.