Всички марки го имат този начин на диагностика.но при Тошиба даже има Tag-on и само с докосване на телефона се свързваш с машината.
Всички марки го имат този начин на диагностика.но при Тошиба даже има Tag-on и само с докосване на телефона се свързваш с машината.
Искаш да кажеш, че на Дайсекая примерно може да му закачиш модул и в реално време да му гледаш налягания, температури, консумация, че и да ти го запише и в графичен вид?
Не съм прочел някой до е споменавал за такова нещо до сега или да е качвал графики.
https://youtu.be/s1h9lbM5vwc
Аз по едно време обмислях да си купя едно модулче за моите ЛГ-та, но май се отказах за сега.
п.п ако говориш за VRF системите само ми е пределно ясно, че го има при всички марки.
Всичко можеш да гледаш само,че ако на LG този модул струва 100-200лв.(примерно)на Дайкин модултестера е към 7000лв.(седем хиляди)Скоро мога да проверя на LG колко пари е и да си взема за мойто.при LG е много хитро изкаран кабела с буквата,при другите не е така.
100-тина $ го намирам в нета. В България не го откривам, а не искам да звъня на вносителя. Не е много като цена, но после като си начеша крастата, няма какво да го правя и това ме спира за сега.
Тези 7000хиляди за модула на дайкина ме изненадаха много, ама много.
То затова го имат само вносителите и някои дилъри които са ги задължили да го имат.Това е сервизна апаратура и не се продава свободно.Тези 7000хиляди за модула на дайкина ме изненадаха много, ама много.
Ями явно така са решили от Дайкин, че е нещо много секретно и специално. При LG софтуера е достъпен в гугъл плей, бях си го дръпнал и поразцъках малко демото. Като гледам модула може човек да си го поръча от разни сайтове свободно.
Ще видя първо дали няма да мога да го взема назаем от един бивш колега на жената, защото ако го купя ще са в голяма степен излишно изхарчени пари.
Някои друг дали има вече пуснал на топло ?
Моята жена/ змия нещо и стана студено и откри сезона
Слаба ви е изолацията [emoji39]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
От 3 дни пускам за по някой час.
Вчера вечерта беше паднало на 8гр.
Сега е 13гр. вън, бързо пада като се скрие слънцето.
Жените/змиите не признават изолация или е топло или студено...
Няма да го купувам, идва човека мери час два, плащам си и си тръгва.