А каква е тази отделена секция, която се е обледила? Нещо дизайнерско ли е или има някакъв замисъл?
Вчера като се беше обледил дайсейкая беше минал 300W, като го накарах да размрази падна на 220W.
Пак е пита .
Тя винаги първа заледява. Може би защото е най- малка.
Незнам каква точно друга роля играе( ако изобщо има такава)
Гледах скоро говорехте за клапи .
Уруру има една клапа под тялото .
И при твоето ли има такава секция? Клапите на Уруру са супер, не ги коментираме само и единствено, защото е по-рядкосрещана и скъпа машина. И на твоята Нокрия са хубави, но причината да не ги коментираме е същата. При машини от този ценови клас, няма какво толкова да се коментира. "Длъжни" са всичко да им е за образец и да са топ.
Да има я .
От всички клими за мен уруру е универсалния климатик .
Може малко и може много. В същото време екстрите които предлага са без конкуренция.
Овлажняването при мен зимата е задължително.
Много ми се искаше на мястото на Дайсекая да сложа уруру , но нямаше как да стане без къртене .
Поне сега с нокрията на студено не стоя и ми е комфортно.
Като му задам 24 ги прави , а не се прави на ... .
Не и пречи хладилник , аз , деца и не мери обеми.
Просто си върши работата . Аз това исках да не се занимавам и да си гледам кефа
Ама не се показа никой с Панасоник Хийтчардж. Според мен една такава машина, за климат като нашия ще е много подходяща.![]()
Аз вече съжалявам че не сложих още едно Дайкин уруро в спалнята .... Хитачито ми е добро , но нямат общо. Дайкина няма пукане, няма шум при движение на клапите... и дори ми се струва по-икономичната машинаНе влиза в офф под 5гр... страшно съм доволен. Хитачито.... прави си някакви ненужни дефрости, макар и кратки, пука, сменя си звука често, в офф влиза дори и на отворени врати... ще иде при майка ми се струва
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хитаците нямат япончета. Китайчета са си, без значение от класа. Но някои от тях могат да работят перфектно, стига да са боднати където и както трябва. Както някои дайкини.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Генади, японският шовинизъм и местната пропаганда са ти изиграли лоша шега. Брекзитът влияе неблагоприятно на някои търсачи на съкровища.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk