splendor, мое лично мнение с което не ангажирам никого, един климатик се разбира дали може да топли когато дневните Т се задържат под нулата за няколко дена, а не че през нощта паднало до -5-10С, пък през деня 5С например.
splendor, мое лично мнение с което не ангажирам никого, един климатик се разбира дали може да топли когато дневните Т се задържат под нулата за няколко дена, а не че през нощта паднало до -5-10С, пък през деня 5С например.
Ми то с просто око се вижда че си се нахакал с тази НеЦепеница и си сгрешил като си отделил само 5 мин. от времето си за да си го избереш. Да беше поразпитал малко.
За какъв чеп са ти 2500W като и 1750 са ти много.
НеЦепениците не трябва да са с максимум залепен за номинала. Минимум 2kW отгоре. (за 7-ца !!!) Това е критерий за качествена машина. (Тук)
Може тези киловати да не ги ползваш ама поне си горд с тях.
zxc0, вярвам, хващаш иронията в написаното за мен ти си един от стойностните ползвтели на форума! Не бих си позволил да ти държа сметтка каква машина си си купил и за колко време си я избрал. Просто като ти прочетох поста се сетих за тоновете изписана пропаганда (не от теб). Та ми се стори удачно да го отбележа.
Наздраве
Така си е!
За миг, не съжалявам! Бих сложил по един такъв във всяка баня, кенеф който имам. Нищо, че не трябва -то да има.
Разбира се, всеки е свободен да си харчи парите, както смята за добре.
Радвам се на абсолютно коректна работа и контрол на мощността. Нищо, че е преоразмерем 5 пъти според форума.
тука вече ме загуби .. не съществува такъв климатик без забележки
Ааа, има си забележки.
Шумно влизане в дефрост, някакъв резонанс се получава за секунда две. Подозирам, че има пръст монтажа. Малко напрегнати са тръбите ми се струва, не можаха да се приберат добре, много е близо до стената отстрани. Допълнено с много крива стена.
Не мога да твърдя, че ако всичко е както трябва ще влиза тихо. Шум по време на дефроста си има, нормално.
Добре че влиза в дефрост само ако е нужно. Един празен за 5г.
Автоматичното почистване на филтрите е шумно, ужасно често на 24ч. и също и не може да се изключи или настрои коректно.
Варианта е или да бачка с отворен панел или да се изключва.
Като почистването е настроено преди работа.
Така при включване, тръгва да почиства и го отказвам веднага.
щом чисти на 24 часа е някво хитачи това ,вероятно за японския пазар .. самопочистването на филтрите се изключва ,поне на моето
National X405A2.
Поне в сервизноно пише, че не възможно изключване на автом. почистване.
Виждал съм на някои да се задава час, което е хитро.
Е, изглежда февруари ще ни предостави още един шанс, да видим как се справят що-годе новите модели. 10-тина дни го дават все да е под 0-та.
Не знам за новите модели, но старият ми панасоник в момента топли като калорифер. -2,3° отвън, 43% влажност, супер-сухо време; входящата тръба на пипане ще ми изгори пръста, а вътрешното тяло бълва жега...
20Zs-s при 0° задание 21 и 3та степен : https://m.youtube.com/watch?v=E1rsMG...ature=youtu.be
25zm-s, 24° , -3°
Screenshot_20210212-201227_e-Control.jpg
- - - - - - - - - -
Дайсейкай6 10-ка, 23°, -3°
От 20:00 е със 150kOm. Няма кой да му търпи краснописа.
Screenshot_20210212-201553_e-Control.jpg