от доста време не бях влизал и като гледам нищо не съм изпуснал .
Старата плоча си се върти ......
Хора, каква е тази грейка с вентилатори, която японецът е облякъл??
Що за чудо е това??
Ясно. Значи грейка с въздушна циркулация за охлаждане, да не се потиш. Вентилаторите вкарват въздуха и го изкарват през врата и ръкавите...
Страшен карък съм.
Търся си работа от известно време и си кандидатствам на подходящите.
Един от дистрибуторите на ЛГ пуска обява и кандидатствам. Викат ме на интервю в офиса, дето е в съседния квартал.
Срещаме се и ме запознават по-подробно с задълженията ми. Като едно от тях е ако в чертежите за климатизация има нещо различно от ЛГ, го трия и заменям. На ум си казвам, че даже и ще ми плащат за това.
И тъкмо докато си мислех да взема да се ощипа, че може и да е сън и ми казаха, че офиса след няколко месеца ще се премести. От единия край на София - Овча купел на другия - Ботевградско шосе близо до околовръстното.
Прибрах се и проверих точно къде ще е новия офис. 3 прекачвания с градски транспорт - 1,40ч пътуване в едната посока. С кола пак ще е над час. С голямо прискърбие отказах втората среща с баш шева другата седмица.
Освен да пробваш с друга марка , някоя дето има повече дистрибутори![]()
В живота рядко се случва и душата да е в рая и онова докрая.![]()
Интересно решение при липса на място
https://www.youtube.com/watch?v=5QjZQH8l208
Не мога да видя логика в това решение, но допускам, че е възможно да е имало и други неизяснени ограничения за да се надупчат толкова много стени и да се правят 15 кривки на тръбното трасе.
Примерно, защо не издупчи назад и цялата тая тирада от PVC канали да е на фасадата.
И в нас ако се присетят да спазат закона има да се чудим къде да завираме тия сандъци и змии дето висят по фасадите