Аман от "разбирачи"....живи и здрави!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Аман от "разбирачи"....живи и здрави!
RAS-X36F
Много хубаво Хитачи. Този модел с четката на турбината ли беше?
Само дано да не са го оборудвали с дефектния мотор на Панасоник, че драмата ще е пълна. Разглобяване и сглобяване на всички сложни механизми на година и половина, за вадене на мотор и смяна бучащи на лагери... Не бих желал да си го причинявам...
Наскоро осъзнах, че тея от Пансоник са еб?си некадърниците. Преди години са пуснали на пазара климатици с дефектни компресори, сега пък пускат климатици с дефектни мотори... а на всичкото отгоре имат наглостта да пробутват дефектните си мотори и на други марки...
На тия трябва да им се забрани изобщо да правят климатици...
Този пост е редактиран от mimojef; 03-06-20 в 22:19.
Rumb@ta, не си прав. Факт е, че клиенти дето имат ME и сме им сложили MHI, харесват повече MHI. Пресен пример от Пловдив, дето е меката на ME. Какво повече има като технология ME от MHI в битовите машини, освен безумния дефрост и смотаната работа на авто вентилатор? Тука вкарвате примери за машини, дето изобщо не са за нашия пазар. Дайде да сравняваме тези за нашия? Какво точно е проблем на MHI? Топлят, харчат малко, изключително тихи ... Какво значение има дали в електрониката има техни чипове? Всички електроники ли са само с фирмени чипове. едва ли, не е сериозно?
Мега, достатъчно е че 30г. не си смениха тънката и неоребрена пластмаса на дъното и съответно проблемите с шумове от турбината при крива стена. Що за дебили.. В следващия модел всички кусури трябва да са отстранение. Така правят другите японски производители.
Всяка марка климатици с която работя има добри и лоши страни, ама всяка. Факт е, че с MHI нямам проблеми, а монтирам от години. С ME не точно, имаха една серия дето като мине зимата и доста щети имаше. Не качвам, че са лоши машини, но тоя дефрост е безумен за зимна машина.
Този пост е редактиран от Mega; 03-06-20 в 19:56.
Работил съм с Японци през 80 те и малко през 90 те години , при тях технологичната дисциплина е издигната в култ , така че не знам Японец да може да разбере защо трябва да се правят криви стени при положение че трябва да са прави . За това може би не се сещат да направят тави за кривите стени в България .
Това с кривите стени малко като ракетата и космоса ми идва, подлагал съм 1,5см в долният ъгъл на вътрешното тяло, еми което не трака пак не трака, което си трака, си трака.
MIDEA FOREVERС Мидея, няма тракащи втулки, няма криви стени, ползват космически технологични решения на приемливи цени.
А Генади се кефи на Хиатака щот го е гепил за 400 лева, ако беше 1200 нямаше да го кефи толкуз. <туй в кръга на шегата> Супер си е Хитака.
Хладилника ми е MIDEA, дори не знам с какъв компресор е, работи безотказно от 2005 година.
МХИ си тракат и на идеално права стена.
Стената ми се изправи след като смениха тяото. Имам лошото предчувствие обаче, че скоро пак ще се изкриви.
Ако стената не се изкриви значи майсторите са ми "сложили шапка в комина"
Румбата е прав. МХИ ми се изясни още като го вичях как увисна на стената като "прани килоти на тел"
https://youtu.be/uZWW3OSZcws
Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk