Виждам триредов ТО и наклон на лопатките. [mention]Genadi80 [/mention] , би трябвало да е по-тих спрямо RPC-то, което беше преди това на негово място?
Виждам триредов ТО и наклон на лопатките. [mention]Genadi80 [/mention] , би трябвало да е по-тих спрямо RPC-то, което беше преди това на негово място?
Да е тих, да е тих, колко да е тих? Все се чува, ако не си глух.
А при постоянен шум в главата, нищо не помага
Възможно ли е някой от админите да поразчисти Форума от заключените и дублирани теми?
Тук съм си, но повече чета и по-малко пиша. 50-ката бачкаше доста лятото, че жената е бременна и хормоните се бушуват. Тези дни захладня и сега почива. Иначе аз съм споделял в темата за рпц-то. След мода е друг климатик. Дефроства само по нужда и с опцията да върти само 30сек. турбината в офф е чудна работа. Да видим тази зима дали ще има зима.
Малииииииииииииии ...... това лг са го изяли хлебарките.
Здравейте!
Имам въпросче. Какво означават съкрщенията PDC и PDH? Взех едно aux ASW-H12B4/FZR3DI-eu, за едни възрастни хора, ще топли малка стая и коридор в панелка в София. Знам, че ще се справи, но ми е любопитно! Сорри, ако, въпроса не е за тук, но да не "цапам" с нова тема...
PDC 3200W PDH 2400W. Мерси!
Всичко е ясно освен, защо ги мразиш тези възрастни хора и къде точно си видял тези съкращения.
Ha caйтa нa аuх. Maшинaтa я пopъчax oт гoлямa вepигa мaгaзини, c мoнтaж.
Щe "cвeтя", нa мoнтaжницитe
- - - - - - - - - -
Ha caйтa нa аuх. Maшинaтa я пopъчax oт гoлямa вepигa мaгaзини, c мoнтaж.
Щe "cвeтя", нa мoнтaжницитe
- - - - - - - - - -
Баси, нещо не е наред с публикацията ми
Този пост е редактиран от Bokobogdan; 09-10-20 в 23:04.
Декларирана (официална ) мощност на охлаждане / отопление.
Heating Capacity 3500(1000~3600)
Не е ли това мощността на отопление, номинална, минимална и максимална?
PDC и PDH ги дават и при различни условия от стандартните 7/35C.
Т.е. получаваш повече информация.