Колега, клапата може ли да насочва струята право надолу?
Прилича на Мидеа Ултимат Комфорт , който според измерванията на едни руснаци е най-тихия климатик на пазара .
Точно мойте скромни разследвания ме доведоха до това заключение,че това е Мидеа Ултимат Комфорт. Но пък вътрешното има 7 степени като Грито,което Мега предположи
Айде и аз записах една такава цепеница ама EAWF серията за 470лв. Ще смени конвенционалната Мидейка в стаята на баба ми. Май ще трябва да отваряме раздел за тези цепеници
Аз малко съм в Шах,щом не пасва на стойките на старата Мидея които са на 54см.както са и на Грии,а сте сложили шина ми се вижда разстоянието м/у стойките да е 45см.при Чиго е така.на новите Мидеи е 52см.по спомен.Работата отива на някакъв хибрид м/у Мидея и Чиго.
- - - - - - - - - -
Вътрешното е същото като на Мидеа Ултимат комфорт размери,тегло, дизайн,дистанционното също е подобно. На външното размерите се различават с 1-2 см,но килограмите отговарят. Едва ли ще ги каращисват Мидеа и Чиго :D
Този пост е редактиран от HiDefinition; 09-01-21 в 00:01.
И аз не вярвам да ги ашладисват,значи е Мидея,от което автоматично печелиш.
Снимай дистанционното , да го разобличим!
Изпратено от моят Mi Note 10 Lite с помощта на Tapatalk
Ето го [emoji39]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Всичко е много добре , ама кой измисли това лого ...
Някой румънец ще да е. Така както го гледам прилича на звезда в контакта
Цял ден навън е 5гр. Звездата явно вдигна минимума, по надолу от 350в не слиза.Изходящата температура е 37-8 градуса при 350в консумация,степента на вентилатора от Ауто не съм я мърдал. Заданието по ДУ е 24гр,в стаята която е си ги поддържа много точно,в преходната е 21.8-22. Въпреки,че общо са 35кв работи он-оф. Дефрост за сега не съм хванал,от както е монтиран. Дори и да е имало, ме е издебнал като ме няма :D
Този пост е редактиран от HiDefinition; 09-01-21 в 18:00.
Много добре работи , 350 Вт. минимум в он-оф режим е много прилично постижение Дефроста ако е Мидеа е само при нужда , демек добре заскрежен . Кажи как е от към шум вътре и вън .